I had the time of my life

Jeg må begynne med å beklage for at jeg har vært fraværende her på bloggen, men det er ekstremt mye som har skjedd i det siste.
Eller det føles sånn ut siden jeg ikke orker en ting!

 

Starter med godnyheten med at jeg ikke kom opp til muntlig samfunnsfagseksamen på fredag! Woohoo!

 

Så kl 13.00 så kom Victoria på besøk fra Tønsberg (hun i midten av bildet). Var super koselig å se henne igjen! Har vel ikke sett henne på 1 eller 2 år nå! Så var veldig koselig når hun kom til Drammen for å feire bursdagen min med meg og samtidig ha litt jente tid. Så på fredagen var jeg, Victoria og Marthe på shopping i Drammens gater. Både på utkikk etter gallakjole til Marthe og etter fest outfit til lørdagen. Kjole fant vi og jeg må bare si, den var rålekker! Har lyst til å legge ut bilde, men venter til det er sikkert at hun skal ha den. Outfit til lørdagen fant vi da ikke. Veldig synd i grunn, siden jeg ikke hadde en ting å ha på meg..

Så tidlig lørdag morgen dro vi 3 jentene ut på roadtrip - nå var det harrytur som sto for tur. Vi skulle dra hjemmefra 10.00 og være hjemme i 16.00 tiden, hadde vi tenkt. For da hadde vi hatt akkurat nok tid der inne til å kjøpe det vi skulle, og vi hadde tid til å ha litt drikkeleker hjemme før festen startet. Men slik gikk det da ikke, hehe. Vi fikk faktisk dratt når vi skulle på lørdag, vi var i bilen 10.00. FLINKE JENTER! Men når vi kom frem til Sverige klarte vi å rote oss bort... Jada, noe bare jenter på tur klarer! Vi skulle til Nordby senteret og klarte å havne langt ut i huttaheita! Men vi kom oss tilslutt frem, etter 50 minutters ekstra kjøring, hehe. Der inne fant vi ingen klær som kunne brukes til festen, men vi fikk kjøpt med oss det vi skulle fra matbutikkene og kjæresten min fikk tårn av meg. Så var det om å gjøre å komme seg hjem fortest mulig. For når vi dro var klokka allerede blitt 16.00 og for å gjøre ting værre så var vi nesten tomme for disel.. Så vi måtte stoppe å få tak i det også. Uff, som vi stressa på vei hjem! I tillegg så måtte vi stoppe innom Kiwi for å kjøpe litt rusbrus til festen.. Dere skulle sett oss! Vi løp inn i butikken og tømte så å si hyllene for alkohol! Men vi kom oss hjem i tide og når gjestene begynte å komme så var vi alle ferdig fikset og klare for fest.

Festen var super bra! Jeg kan med hånda på hjerte si at den ligger på top 3 av alle fester jeg har vært på! Jeg hadde det så gøy!

 

Men på søndag så begynte jeg å kjenne at jeg var syk. Jeg hadde selvfølgelig klart å bli forkjølet på turen vår til Sverige. Vi brukte A/C til og fra, og siden jeg satt foran fikk jeg det rett på meg. Jeg er så pingle at når dette skjer så blir jeg pottetett... Så siden søndag har jeg gått å snufset, nyset, hostet og vært helt jævlig. Jeg tror jeg ser minst like ille ut som jeg føler meg! Det var derfor en god ting at jeg har hatt fri disse dager. Skal ikke på skolen før i morgen, og da skal jeg bare dit for å høre om jeg er trekt opp til muntlig eksamen (siste mulighet for å bli trukket opp).. Ellers så er det HEI SOMMERFERIE!

 

Annika

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar