"Du er født feil du lille venn"Mega gammelt bilde av meg og Susanne - er fra 10.klasse!

 

I dag var jeg i Oslo for å sjekke knærne mine hos spesialister hos NIMI. Det jeg får høre da er at jeg er feilstilt og at det er ikke noe vi kan gjøre med det pga jeg er født slik .. De kan selvfølgelig hjelpe meg med knærne slik at jeg får mindre vondt, og hjelpe meg med å trene de opp og sånn. Det er bare de medfødte delene de ikke kan hjelpe meg med. Fikk også beskjed om at det fysioterapauten min har drevet med (i nesten et år) kun har vært sløsing med tiden min, at det hun drev med kun var bullshit.. Er på en måte bra at vi fant det ut og får en annen type behandling, men er også kjiipt å få høre at hun som vi har betalt masse for ikke egentlig har hjulpet meg..

 

Så over til det ikke fult så "heavy" greiene. Når jeg kom hjem fra NIMI, satte jeg meg ned med Game Cuben min. Her skulle det games på høyt nivå! Jeg har nå så å si fullført hele spillet (startet helt på starten i dag), men jeg måtte legge det fra meg for å redde en venninne. Susanne kjedet seg så ekstremt, så vi tok oss en liten kjøretur. Underveis stoppet vi og fikk i oss litt sushi, hvis vi møtte en kompis. Så kjørte vi, og kjørte og kjørte.. Var super koselig, for fikk pratet litt jenteprat med henne og hun fikk pratet ut som ting som plaget henne. Ikke dårlig, eller hva?

 

Nei, nå er det sent for denne lille jenta. Jeg får se til å komme meg på badet og stelle meg, slik at jeg kan få meg litt ordentlig søvn i natt! 

 

Annika

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar