Hverdag - Annika

Macen min badet i brus i går ..Da jeg kom hjem fra jobb i går fikk jeg en kjiip beskjed av mamma. Hun hadde funnet sekken min (som inneholdt macen min) dryppende våt, fordi flaska mi hadde åpnet seg. Så der satt jeg med en ganske ny mac og så på at den var blitt ødelagt.. Jeg håper virkelig de klarer å fikse den uten at det koster en formue! Er en grunn til at jeg kjøpte meg ny!

Q: Har dette skjedd med deg? Hva gjorde du og hvor mye kostet det?

- Annika

Skolen er i gang for fult og det merkes


Hihi, måtte ha med bilde av det super søte penalet mitt! Jeg er skikkelig barnslig når det gjelder sånne ting, men jeg synes det er så morsomt å kjøpe slike ting!

Over til overskriften. Skolen er nå i gang for fult og det merkes både på kroppen og  i hode. Med en gang hode treffer puta, sovner jeg! Det er slitsomt, men på en god måte. Jeg liker at hjernen min blir utfordret. Jeg liker å være sliten om kvelden, fordi dagen har vært full av opplevelser og ny lærdom! Kommer helt sikkert ikke til å snakke like positivt om skolen om noen uker, men innerst inne liker jeg at det skjer noe hele tiden.

Q: Hva synes du om det å gå på skolen? Kjedelig - greit - spennende - gøy?

Annika gjør ting hun ikke kanJa, da har jeg prøvd å lage kjole også da.. Synes den ble fin, men ikke så fin på meg.

Q: Hva synes dere?
Q: Har du sydd en kjole før?

Gikk inn lys brun - Gikk ut rød ..

HAHA! Utrolig derp bilder, men dere ser iallefall fargen da..

Da var håret nok en gang farget, pga etterveksten ble for lang. Jeg ga frisøren min frie tøyler til å gjøre det hun ønsket med håret mitt, og over ser dere resultatet. Selv vet jeg ikke hva jeg synes om det enda, for er så sykt uvandt.. Vet at jeg digger fargen, men vet ikke helt om den passer meg - er meg på en måte?

Q: Hva synes dere?

Jeg traff bunnen ..

I mange år har jeg hatt et veldig usunt syn på kroppen min. Den var aldri bra nok, aldri fin nok, aldri tynn nok. Ingenting var bra nok. Uansett hvor mye jeg trente eller hvor lite jeg spiste så var det ikke bra nok. Jeg var fremdeles gigantisk i mine øyne. Alle jenter har nok på et eller annet punkt i livet følt dette på kroppen. Pga sporten jeg drev med, så var jeg vandt til å se syltynne jenter som klagde over vekten sin og sine såkalte valker. De hadde kroppene til små barn og jeg gikk rundt som en valross. Egentlig var jeg helt normal for min alder, men jeg kunne ikke se det selv. Alle andre var jo så tynne, så hvorfor var ikke jeg det? Jeg begynte å trene mer og mer, bygde meg sterkere. En liten periode hjalp dette på selvtilliten, men ikke for lenge. Kort tid etter sto ungdomsskolen for tur og utseende kunne ikke vært mer viktig enn da! Jeg fortsatte å trene intenst, men minsket sakte matinntaket mitt.

Jeg kan med hånda på hjeret si at 2009 må ha vært mitt lavpunkt, om jeg kan kalle det for det. Jeg var på mitt tynneste, men samtidig mitt sterkeste. Jeg var full av muskler, men tom for mat. Jeg trente hver dag, jeg spiste så å si ingenting og jeg var T Y N N! Jeg var ikke sykelig tynn eller noe, men for kroppen og benbygningen min å være så var jeg tynn. Jeg begynte å skremme foreldrene mine med hvordan jeg holdt på. De tvang meg til å spise, men det gjorde bare at jeg kun spiste når de så og ikke noe ellers. Så kom kyssesyken og jeg kunne ikke trene, og fikk ikke i meg mat. All energien ble på en måte sugd ut av meg. Alt jeg gjorde var å sitte stille og se livet passere foran øynene mine, og det var ingenting jeg gjorde for å forhindre det. Jeg synes virkelig synd på de rundt meg på det punktet. Den livlige, energifulle jenta de hadde kjent i så mange år var borte, og et livløst gjenferd hadde tatt plassen hennes.

Så møtte jeg Kristoffer i 2010 og jeg tror han reddet meg. Jeg hadde et så usunt syn på meg selv at det gjorde vondt. Forsiktig og tålmodig hjalp han meg med å innse at den personen jeg var, var mer enn god nok. Han klarte å overbevise meg om at det jeg så i speilet ikke var det alle andre så. Han klarte å tenne flammen i meg igjen. Han dro meg ut av mørket og inn i lyset. Han, gode venner og en fantastisk familie klarte endelig å få meg opp på to bein igjen. Jeg kunne stå støtt og tro på at uteseende mitt var bra slik det var. Jeg begynte å få selvtillit og plutselig var ikke livet så ille likevel. Jeg begynte å involvere meg igjen. Strakk hånden ut til gamle og nye venner, familie jeg hadde trukket meg bort fra og viste at den gamle meg var tilbake.

Det å se tilbake på den tiden sårer meg. Jeg kjenner ikke igjen meg selv. Hvem var den jenta jeg strevet så hardt etter å være? Hvorfor kunne jeg ikke se at jeg faktisk var bra nok? Hvorfor var det så viktig å bli tynnere? Jeg var fin akkurat slik jeg var, jeg hadde ikke trengt å gjøre noe. Det er noe jeg har sett i ettertid. Det er vel derfor det heter etterpåklokskap? Det er spesielt vondt å prate med moren min om denne perioden. Jeg hadde et helt forferdelig år i 2009, men jeg tror mamma hadde det værre. Hun så den sprudlende lille jenta si skli bort mens hun ikke kunne gjøre noe. Jeg lot henne ikke slippe til. Alt hun sa var bare dumt, teit eller bare feil. Jeg nektet å høre på henne.

Jeg ser nå på meg selv på en sunn måte. Jeg spiser den maten jeg ønsker å spise, uten å tenke for mye på konsekvensene. Jeg har lagt på meg en del (mye er vel kanskje mer riktig å si) og jeg har fått en sunn kropp. Jeg jobber må med å trene meg opp til den styrken jeg hadde før, men uten å slutte å spise. Jeg vil beholde formene mine, jeg vil fremdeles være meg! Jeg bare vil ha en slitt strammere og sterkere kropp. Jeg trener ikke lengre for å bli tynnere og "finere", jeg trener fordi det er sunt for kroppen min. Jeg trener for meg, ikke for alle andre. Folk kan mene hva de vil om meg, jeg vet hvem jeg er. Ingen kan ta det fra meg!

 

- Annika

My pink outfit todayBukse: B.Young - 599 ,-
Skjorte: Risøe - 1 år gammel

 

I går var jeg og mamma ute på brilleshopping og etter å ha funnet det vi skulle, ble det en mini shopping på oss. Mamma fikk seg 2 bukser, 1 genser og 1 poncho, jeg fikk meg den fancy, rosa (fargen heter ceris) buksa jeg har på meg i dag og en t-skjorte. Er super glad for at jeg fikk denne buksa! Er så sinnsykt god å gå i og i tillegg så er den fargerik, noe jeg har savnet!

Senere i dag er det familiemiddag med en god rett jeg har bestemt. Blogget om den på den gamle bloggen min og du kan lese om hvordan det gikk HER. Senere i kveld er det feiring av Susanne som fylte år 17.mai. Kan ikke være der lenge, av flere personlige årsaker, men skal droppe innom forde!

 

Nå skal jeg se på THE LAST SONG for ente gang. Jeg har funnet frem pote å klemme på og papir å tørke tårer på! Jeg er klar for grinefilm!

 

Annika

"Du er født feil du lille venn"Mega gammelt bilde av meg og Susanne - er fra 10.klasse!

 

I dag var jeg i Oslo for å sjekke knærne mine hos spesialister hos NIMI. Det jeg får høre da er at jeg er feilstilt og at det er ikke noe vi kan gjøre med det pga jeg er født slik .. De kan selvfølgelig hjelpe meg med knærne slik at jeg får mindre vondt, og hjelpe meg med å trene de opp og sånn. Det er bare de medfødte delene de ikke kan hjelpe meg med. Fikk også beskjed om at det fysioterapauten min har drevet med (i nesten et år) kun har vært sløsing med tiden min, at det hun drev med kun var bullshit.. Er på en måte bra at vi fant det ut og får en annen type behandling, men er også kjiipt å få høre at hun som vi har betalt masse for ikke egentlig har hjulpet meg..

 

Så over til det ikke fult så "heavy" greiene. Når jeg kom hjem fra NIMI, satte jeg meg ned med Game Cuben min. Her skulle det games på høyt nivå! Jeg har nå så å si fullført hele spillet (startet helt på starten i dag), men jeg måtte legge det fra meg for å redde en venninne. Susanne kjedet seg så ekstremt, så vi tok oss en liten kjøretur. Underveis stoppet vi og fikk i oss litt sushi, hvis vi møtte en kompis. Så kjørte vi, og kjørte og kjørte.. Var super koselig, for fikk pratet litt jenteprat med henne og hun fikk pratet ut som ting som plaget henne. Ikke dårlig, eller hva?

 

Nei, nå er det sent for denne lille jenta. Jeg får se til å komme meg på badet og stelle meg, slik at jeg kan få meg litt ordentlig søvn i natt! 

 

Annika

I had the time of my life

Jeg må begynne med å beklage for at jeg har vært fraværende her på bloggen, men det er ekstremt mye som har skjedd i det siste.
Eller det føles sånn ut siden jeg ikke orker en ting!

 

Starter med godnyheten med at jeg ikke kom opp til muntlig samfunnsfagseksamen på fredag! Woohoo!

 

Så kl 13.00 så kom Victoria på besøk fra Tønsberg (hun i midten av bildet). Var super koselig å se henne igjen! Har vel ikke sett henne på 1 eller 2 år nå! Så var veldig koselig når hun kom til Drammen for å feire bursdagen min med meg og samtidig ha litt jente tid. Så på fredagen var jeg, Victoria og Marthe på shopping i Drammens gater. Både på utkikk etter gallakjole til Marthe og etter fest outfit til lørdagen. Kjole fant vi og jeg må bare si, den var rålekker! Har lyst til å legge ut bilde, men venter til det er sikkert at hun skal ha den. Outfit til lørdagen fant vi da ikke. Veldig synd i grunn, siden jeg ikke hadde en ting å ha på meg..

Så tidlig lørdag morgen dro vi 3 jentene ut på roadtrip - nå var det harrytur som sto for tur. Vi skulle dra hjemmefra 10.00 og være hjemme i 16.00 tiden, hadde vi tenkt. For da hadde vi hatt akkurat nok tid der inne til å kjøpe det vi skulle, og vi hadde tid til å ha litt drikkeleker hjemme før festen startet. Men slik gikk det da ikke, hehe. Vi fikk faktisk dratt når vi skulle på lørdag, vi var i bilen 10.00. FLINKE JENTER! Men når vi kom frem til Sverige klarte vi å rote oss bort... Jada, noe bare jenter på tur klarer! Vi skulle til Nordby senteret og klarte å havne langt ut i huttaheita! Men vi kom oss tilslutt frem, etter 50 minutters ekstra kjøring, hehe. Der inne fant vi ingen klær som kunne brukes til festen, men vi fikk kjøpt med oss det vi skulle fra matbutikkene og kjæresten min fikk tårn av meg. Så var det om å gjøre å komme seg hjem fortest mulig. For når vi dro var klokka allerede blitt 16.00 og for å gjøre ting værre så var vi nesten tomme for disel.. Så vi måtte stoppe å få tak i det også. Uff, som vi stressa på vei hjem! I tillegg så måtte vi stoppe innom Kiwi for å kjøpe litt rusbrus til festen.. Dere skulle sett oss! Vi løp inn i butikken og tømte så å si hyllene for alkohol! Men vi kom oss hjem i tide og når gjestene begynte å komme så var vi alle ferdig fikset og klare for fest.

Festen var super bra! Jeg kan med hånda på hjerte si at den ligger på top 3 av alle fester jeg har vært på! Jeg hadde det så gøy!

 

Men på søndag så begynte jeg å kjenne at jeg var syk. Jeg hadde selvfølgelig klart å bli forkjølet på turen vår til Sverige. Vi brukte A/C til og fra, og siden jeg satt foran fikk jeg det rett på meg. Jeg er så pingle at når dette skjer så blir jeg pottetett... Så siden søndag har jeg gått å snufset, nyset, hostet og vært helt jævlig. Jeg tror jeg ser minst like ille ut som jeg føler meg! Det var derfor en god ting at jeg har hatt fri disse dager. Skal ikke på skolen før i morgen, og da skal jeg bare dit for å høre om jeg er trekt opp til muntlig eksamen (siste mulighet for å bli trukket opp).. Ellers så er det HEI SOMMERFERIE!

 

Annika

Da har håret fått sin glød tilbake!Ekstremt dårlig bilde av etterveksten min, men den er iallefall med, hehe. Resten av bildene er mens jeg hadde farge i håret.

Her ser dere resultatet av frisørtimen. Hva synes dere? :)

 

Annika

19 år = 599 581 594 sekunderNår jeg våknet opp i dag, hang denne plakaten på kommoden min. Så det første jeg så var dette, hehe.
De ville ikke vekke meg siden jeg har slitet med å sove i det siste, så de ga meg denne plakaten istedenfor.
Synes familien min er litt søte jeg!

 

Nå skal jeg straks til fysioterapi, også er det frisøren. Blir deilig å få tatt etterveksten nå!

Q: Hva skal dere i dag?

 

Annika

Bildedryss - SOMMERAnnika

3 timers søvn - eksamen kan bli spennende!

Jeg klarte ikke å få sove i natt. Jeg aner ikke hvorfor..
Så ble rundt 3 timer med søvn og jeg skal ha eksamen de neste dagene. Uff, dette kan ikke gå bra!
Jeg er så sliten og trøtt at jeg nesten ikke klarer å slutte å gjespe!


HAHA, sånn ser jeg ut akkurat nå!

Q: Noen som har et tips på hvordan jeg kan få sove (sånn uten søvnpiller og sånt) ?

 

Annika

2 herlige år!
I dag har jeg og Kristoffer offesielt vært sammen i 2 år! Herregud å fort tiden går!


Føles som om det var i går jeg skulle på den aller første daten vår, som jeg ikke var sikker på om var en date engang. Vi skulle møtes i Drammen sentrum for å gå på kino, men endte opp med å dra hjem til meg å se på film istedenfor. Først satt vi bare i sofaen ved siden av hverandre, men etter litt så turte han å legge armen over skulderen min. Jeg var da sikker i min sak og lente meg godt inntil han. Jeg la meg skikkelig til rette, så jeg ville ikke at filmen skulle slutte..

 

Vi har hatt mange gode minner sammen og vi har opplevd endel, men likevel så føler jeg at vi har så masse igjen å utforske!

Så, gratulerer så mye med dagen Kristoffer! Jeg elsker deg høyere enn høyest!

 

Annika

Sommernegler by Annika


Sorry for dårlig bilde, men her er iallefall sommerneglene mine. Lagd selv!

Synes det er litt deilig å pynte meg, selv på neglene. Også er det litt morsomt å lage.

 

Jeg må også få beklage for mitt fravær de siste dagene. Jeg har hatt en del å gjøre og ikke hatt energi eller blogglyst nok til å blogge.
Jeg kommer sterkere tilbake, believe me!

 

Annika

Drar på hytta og håper på finvær!

Ville bare poppe innom for å si at jeg drar på hytta nå i helgen og kommer trolig ikke til å blogge, sånn med mindre det skjer noe verdt å blogge om. Så jeg ville ønske dere en riktig god helg og håper dere nyter godværet like mye som meg!

Annika

Koser meg i sola med en bok

Siden det er så deilig vær, så la jeg meg ute på plattingen med en bok for å slappe av. Er så godt og varmt nå at jeg bytter på å være i sola og i skyggen, sånn for å unngå å bli solbrent, hehe.

Annika

Gratulerer med dagen, Norge!

Til tross for at jeg kom hjem i 6-tiden i morres, så klarte jeg å komme meg opp i tide til å få med meg 17.mai toget!

Fin stasen er på og jeg føler meg som vanlig super bra i bunad. Den er det vakreste og kjæreste plagget jeg har, og jeg kommer for alltid til å være evig takknemlig for at moren min broderte den til meg!Har forresten også fikset meg 17.mai negler for anledningen. Alltid gøy med litt dekor!

 

Annika

Jeg liker faktisk en type sushiTidligere har jeg ikke kunne fordra sushi, men i dag når jeg prøvde en ny type sushi likte jeg det faktisk!
Tror det var kamskjell eller noe..

 

Annika

Gymanalyse + samfunnsfag case = Sliten i hode mitt!Her jobber jeg for hardet livet for å bli ferdig til jeg skal ut å rulle i natt.
Jeg har innlevering på gymoppgaven kl. 16.00 i dag og samf skal inn denne uka, men vil ha den ferdig nå så jeg kan ta lang helg!
Men det er søren meg ikke lett når hodet føles ut som at det skal eksplodere! I tillegg til dette skal jeg få lakkert 17.mai negler + en tur opp til farmor med bunadskjorta hennes.
Uff.. Føler jeg ikke har tid til å puste en gang i dag! Ønsk meg lykke til med oppgavene sier jeg bare!

 

I kveld / natt skal jeg ut å rulle med Trolling 2012. Blir kos! Kanskje jeg møter på deg?

 

Annika

Danseinspirasjon

Dansegal som jeg er søker jeg ofte opp dans på youtube, og i dag var det So You Think You Can Dance som ble søkt opp. Jeg kom da over denne samlingen av de beste koreografiene som har vært på showet og jeg ville dele den med dere. Det er sykt mye bra og det er til stor inspirasjon!

Den siste dansen som blir vist får alltid tårene til å trille! Det er en fantastisk koreografi, et sterkt budskap og en nydelig utførelse (eller hvordan det skrives). Hvis dere ikke orker å vente til slutten så kan du se den HER.

 

Annika

"Heisann, jeg bare tar meg en tur inn i prøverommet ditt jeg"

Jeg var nettopp på Buskerud Storsenter med mamma for shoppe. Når jeg skulle prøve en kjole fikk jeg virkelig en uventet overraskelse!Jeg hadde tatt av meg genseren, så jeg sto i BH og jeans, og plutselig popper en mann hode sitt inn og skal til å spørre om noe. I det han oppdager at han er millimeter unna puppene mine, sier han OI, rykker til og lukker fort igjen forhenget. Så kan jeg høre han lavt si "puuus?". Jeg var helt i sjokk, så jeg rakk nesten ikke å dekke meg til før han var ute igjen.

 

Etter at jeg var ferdig med prøvingen pratet jeg med mamma ang hendelsen, i og med at hun var i en annen del av butikken da det skjedde. Hun lo godt og fortalte at hun hadde hørt en mann komme bort til en dame, like ved henne, som fortalte at han hadde trodd henne fremdeles var i prøverommet. Han lo mens han fortalte at han bare hadde bust inn i prøverommet uten å sjekke at det var henne som var der.

 

Hele hendelsen var utrolig pinlig, både for meg og mannen!
Uff.. Jaja, bra jeg ikke hadde rukket å ta av meg buksa da!

 

Annika

The Sims 3 + Brownies deigPå skolen i dag skulle jeg være stalker, men pga de jeg skulle stalke ikke skulle ut må jeg vente til i morgen.. Siden jeg da ikke hadde noe å gjøre, så dro jeg hjem. Har siden 10 spilt The Sims 3 på Macen og jeg har nå fått meg en unge + publisert en bok! Ikke dårlig, eller hva?

 

Siden jeg har hatt pms smerter i dag, så har jeg vært sykt sukker sugen! Jeg lagde meg da brownies, men klarte ikke å vente på at den skulle stekes så begynte å spise den med en gang. NAM! Siden jeg ikke orket alt, står den nå i ownen og blir stekt. Dermed kan jeg kose meg med den i kveld også.

 

Annika

30 ting du ikke burde gjøre mot deg selv

For en stund tilbake ble jeg send denne listen. Der står det en del vi faktisk gjør hver dag, men som vi egentlig ikke burde gjøre. Om vi klarer å slutte med noen av disse punktene, så blir kanskje livet lysere? Og ja, jeg vet listen er lang.. Men den er totalt verdt å lese! 1. Stop spending time with the wrong people. ? Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you.  If someone wants you in their life, they?ll make room for you.  You shouldn?t have to fight for a spot.  Never, ever insist yourself to someone who continuously overlooks your worth.  And remember, it?s not the people that stand by your side when you?re at your best, but the ones who stand beside you when you?re at your worst that are your true friends.
 2. Stop running from your problems. ? Face them head on.  No, it won?t be easy.  There is no person in the world capable of flawlessly handling every punch thrown at them.  We aren?t supposed to be able to instantly solve problems.  That?s not how we?re made.  In fact, we?re made to get upset, sad, hurt, stumble and fall.  Because that?s the whole purpose of living ? to face problems, learn, adapt, and solve them over the course of time.  This is what ultimately molds us into the person we become.
 3. Stop lying to yourself. ? You can lie to anyone else in the world, but you can?t lie to yourself.  Our lives improve only when we take chances, and the first and most difficult chance we can take is to be honest with ourselves.  
 4. Stop putting your own needs on the back burner. ? The most painful thing is losing yourself in the process of loving someone too much, and forgetting that you are special too.  Yes, help others; but help yourself too.  If there was ever a moment to follow your passion and do something that matters to you, that moment is now.
 5. Stop trying to be someone you?re not. ? One of the greatest challenges in life is being yourself in a world that?s trying to make you like everyone else.  Someone will always be prettier, someone will always be smarter, someone will always be younger, but they will never be you.  Don?t change so people will like you.  Be yourself and the right people will love the real you.
 6. Stop trying to hold onto the past. ? You can?t start the next chapter of your life if you keep re-reading your last one.
 7. Stop being scared to make a mistake. ? Doing something and getting it wrong is at least ten times more productive than doing nothing.  Every success has a trail of failures behind it, and every failure is leading towards success.  You end up regretting the things you did NOT do far more than the things you did.
 8. Stop berating yourself for old mistakes. ? We may love the wrong person and cry about the wrong things, but no matter how things go wrong, one thing is for sure, mistakes help us find the person and things that are right for us.  We all make mistakes, have struggles, and even regret things in our past.  But you are not your mistakes, you are not your struggles, and you are here NOW with the power to shape your day and your future.  Every single thing that has ever happened in your life is preparing you for a moment that is yet to come.
 9. Stop trying to buy happiness. ? Many of the things we desire are expensive.  But the truth is, the things that really satisfy us are totally free ? love, laughter and working on our passions.
 10. Stop exclusively looking to others for happiness. ? If you?re not happy with who you are on the inside, you won?t be happy in a long-term relationship with anyone else either.  You have to create stability in your own life first before you can share it with someone else.  
 11. Stop being idle. ? Don?t think too much or you?ll create a problem that wasn?t even there in the first place.  Evaluate situations and take decisive action.  You cannot change what you refuse to confront.  Making progress involves risk.  Period!  You can?t make it to second base with your foot on first.
 12. Stop thinking you?re not ready. ? Nobody ever feels 100% ready when an opportunity arises.  Because most great opportunities in life force us to grow beyond our comfort zones, which means we won?t feel totally comfortable at first.
 13. Stop getting involved in relationships for the wrong reasons. ? Relationships must be chosen wisely.  It?s better to be alone than to be in bad company.  There?s no need to rush.  If something is meant to be, it will happen ? in the right time, with the right person, and for the best reason. Fall in love when you?re ready, not when you?re lonely.
 14. Stop rejecting new relationships just because old ones didn?t work. ? In life you?ll realize that there is a purpose for everyone you meet.  Some will test you, some will use you and some will teach you.  But most importantly, some will bring out the best in you.
 15. Stop trying to compete against everyone else. ? Don?t worry about what others are doing better than you.  Concentrate on beating your own records every day.  Success is a battle between YOU and YOURSELF only.
 16. Stop being jealous of others. ? Jealousy is the art of counting someone else?s blessings instead of your own.  Ask yourself this:  ?What?s something I have that everyone wants??
 17. Stop complaining and feeling sorry for yourself. ? Life?s curveballs are thrown for a reason ? to shift your path in a direction that is meant for you.  You may not see or understand everything the moment it happens, and it may be tough.  But reflect back on those negative curveballs thrown at you in the past.  You?ll often see that eventually they led you to a better place, person, state of mind, or situation.  So smile!  Let everyone know that today you are a lot stronger than you were yesterday, and you will be.
 18. Stop holding grudges. ? Don?t live your life with hate in your heart.  You will end up hurting yourself more than the people you hate.  Forgiveness is not saying, ?What you did to me is okay.?  It is saying, ?I?m not going to let what you did to me ruin my happiness forever.?  Forgiveness is the answer? let go, find peace, liberate yourself!  And remember, forgiveness is not just for other people, it?s for you too.  If you must, forgive yourself, move on and try to do better next time.
 19. Stop letting others bring you down to their level. ? Refuse to lower your standards to accommodate those who refuse to raise theirs.
 20. Stop wasting time explaining yourself to others. ? Your friends don?t need it and your enemies won?t believe it anyway.  Just do what you know in your heart is right.
 21. Stop doing the same things over and over without taking a break. ? The time to take a deep breath is when you don?t have time for it.  If you keep doing what you?re doing, you?ll keep getting what you?re getting.  Sometimes you need to distance yourself to see things clearly.
 22. Stop overlooking the beauty of small moments. ? Enjoy the little things, because one day you may look back and discover they were the big things.  The best portion of your life will be the small, nameless moments you spend smiling with someone who matters to you.
 23. Stop trying to make things perfect. ? The real world doesn?t reward perfectionists, it rewards people who get things done.  
 24. Stop following the path of least resistance. ? Life is not easy, especially when you plan on achieving something worthwhile.  Don?t take the easy way out.  Do something extraordinary.
 25. Stop acting like everything is fine if it isn?t. ? It?s okay to fall apart for a little while.  You don?t always have to pretend to be strong, and there is no need to constantly prove that everything is going well.  You shouldn?t be concerned with what other people are thinking either ? cry if you need to ? it?s healthy to shed your tears.  The sooner you do, the sooner you will be able to smile again.
 26. Stop blaming others for your troubles. ? The extent to which you can achieve your dreams depends on the extent to which you take responsibility for your life.  When you blame others for what you?re going through, you deny responsibility ? you give others power over that part of your life.
 27. Stop trying to be everything to everyone. ? Doing so is impossible, and trying will only burn you out.  But making one person smile CAN change the world.  Maybe not the whole world, but their world.  So narrow your focus.
 28. Stop worrying so much. ? Worry will not strip tomorrow of its burdens, it will strip today of its joy.  One way to check if something is worth mulling over is to ask yourself this question: ?Will this matter in one year?s time?  Three years?  Five years??  If not, then it?s not worth worrying about.
 29. Stop focusing on what you don?t want to happen. ? Focus on what you do want to happen.  Positive thinking is at the forefront of every great success story.  If you awake every morning with the thought that something wonderful will happen in your life today, and you pay close attention, you?ll often find that you?re right.
 30. Stop being ungrateful. ? No matter how good or bad you have it, wake up each day thankful for your life.  Someone somewhere else is desperately fighting for theirs.  Instead of thinking about what you?re missing, try thinking about what you have that everyone else is missing.

 

Da er det natti natt for lille meg. Sov godt og drøm søtt!

 

Annika

I'm feeling red today

Da sitter jeg å venter på å få komme inn til legen jeg har fått time hos. Doktor Sunde mener jeg å huske navnet var, så tipper det er en mann.. Lurer på hvem han er og hvordan han er - kanskje han er ung og kjekk? HAHHA!

Rød genser, rødt skjerf, rød bil, rød-ish hår og rød neglelakk. Eneste som ikke er rødt er vel buksene mine, hehe.

F M L

I dag var jeg hos fysioterapauten min igjen. Jeg fortalt hvordan det sto til med knærne mine (de er ikke akkurat bra for tiden) og fikk streng beskjed om å sykemelde meg..
Jeg kan ikke være med på fysisk aktivitet på skolen (altså gym og andre morsomme ting), jeg kan ikke jobbe og jeg kan ikke drive med dans.
Selvfølgelig vil ikke dette vare evig, håper jeg, men for nå er det utrolig kjiipt!


Legger med at bilde jeg alltid blir i godt humør av.

 

I og med at jeg ikke får lov til å gjøre noe som helst for tiden så går jeg nå å setter meg for å se på tv. Hva annet kan jeg gjøre?

 

Annika

Mammaen min har bursdag i dag!

I dag har verdens søteste, dummeste, herligste, rareste, kuleste, teiteste og beste mamma bursdag! Hun er blitt hele ... Nei vent, man skal aldri røpe en kvinnes alder!

Jeg kunne ikke hatt en bedre mor! Vi har et helt spesielt bånd oss to imellom. Vi har intern humør og masse hemmeligheter! Hun er en streng og rettferdig mor, men hun er også en god og trøstende venn når det trengs. Hun er alt!

Selv når vi krangler tar det ikke lange tiden før vi blir venner igjen. Vi kan kjefte hverandre opp til ørene i det ene øyeblikket, og det neste kan vi fnise oss i hjel av noe internt! Jeg er så glad i mammaen min!

Gratulerer så mye med dagen, Kari!

 

Annika

Prøv å ikke dra på smilebåndet når du ser disse bildeneGod morgen alle syvsovere!I dag er endelig dagen her - I'm going to a party and I'm not there to pick someone up!
Haha, litt overkill .. Men helt seriøst så skal jeg på 18 års bursdagen til Ingrid (som jeg nevnte hadde bursdag).
Først skal vi grille litt, så blir det party-party-party!

Så, nå er sminken på plass og bare litt små pakking som gjenstår før vi legger på vei til Kongsberg.
Dere får ha en super helg!

 

Annika

PTF - vise frem studio til 1mkJa .. Denne dagen gikk til å vise 1mk hvordan man bruker studio.
De fleste kunne det fra før av, så de møtte ikke opp.
Jeg og Kristine satt der inne da .. Helt alene i 30 - 45 min eller noe, uten å gjøre en dritt. Alt var ferdig stilt og klar til bruk.
Så kom de jeg ble kjent med på Amandus innom for å si hei og vi tok noen bilder.

 

Ja .. Det var min skoledag. Nå skal jeg levere utstyret tilbake til skolen og dra herfra.

 

Annika

Christina Aguilera - Beautiful

Popper bare fort innom og legger med en av mine yndlingsvideoer og sanger! Elsker den!

 

Annika

GRATULERER MED DAGEN, MIN LILLE VENN !

I dag er det endelig min lille venn sin tur til å bli 18 år.
Beklagligvis har hun blitt syk på sin egen bursdag, så jeg får ikke gi henne en god bursdagsklem.
Men jeg tar det igjen til helgen når hun skal feires med måte!

Kommer til å bli super morsomt og jeg håper på at det blir liv!

 

BTW, HAR LOVET Å NEVNE EMIL I DETTE INNLEGGET. SÅNN FORDI HAN ER KUL OG ØNSKER Å FÅ MASSE OPPMERKSOMHET!
Fornøyd lille venn?

 

Annika

Ute å hente russ på TryvannJeg kjenner jeg er godt sliten i kroppen i går etter å ha vært oppe til 03.30 eller noe. Lille meg er ikke vandt til sånt, hehe.

Siden jeg skulle ut så sent å hente russevennene mine, så la jeg meg til å sove i 10-tiden og våknet igjen 00.30 av alarmen min. Så var det å sette seg i bilen og kjøre til Tryvann. Der plukket jeg opp Sarah, Susanne, Liselotte og Arne Marius. Var koselig å se dem alle, selv om en viss jente var drita rita! Hu ble litt mer edru i løpet av bilturen, men var fremdeles i form når hu skulle gå ut av bilen min. Eller hu prøvde å gå ut, men endte med å snuble ut..

 

Nok om drita rita - nå skal jeg stelle meg ferdig også skal jeg dra opp til russegutten min og tilbringe dagen og natten med han. Blir deilig å se han igjen! Er så rart, var med han på fredag, men savner han no ekstremt!

 

Nei, nå må jeg få sett å kommet meg på badet. Vi snakkes senere!

 

Annika

Da har jeg vært hos frisøren igjen

FØR                                         ETTER

FØR                                         ETTER

Jeg ville ha litt lysere hår, og litt mer kobber farge, men jeg ville ikke bli lys. Dette var resultatet.
Hva synes du?

 

Annika

Russegutten min

Han er ganske kjekk, eller hva?

 

Da har russegutten min dratt på Tryvann, og blir trolig der til tirsdag .. Det betyr masse jentetid for lille meg. Kan bli deilig, men tror jeg kommer til å savne han mye! Spesielt siden jeg trolig ikke kommer til å høre så mye fra han .. Jaja, håper han koser seg masse! Også er det jo min tur til neste år :)

 

Annika

Norsk tentamen i dag ...

Ønsk meg lykke til!!!

Car babe? Hell yeah!

Siden jeg hadde tid til overs før jeg skulle til legen i dag, hjalp jeg like godt Kristoffer med bilen ute i sola. Vi har montert høyttalere, og jeg var faktisk ganske flink! Kanskje jeg burde ha blitt mekaniker? Hmm..

Nye høyttalere bak til venstre og gamle til høyre. De nye er super fine i forhold til de gamle!

Annika

Fagdag i norsk - virkelig spennende!


I dag er det fagdag i norsk og jeg må bare få meddele at dette er super spennende! Dette har vi gjort så langt:
1. Gjennomgått hva et formelt brev / søknad inneholder
2. Les gjennom forberedelsesheftet fra eksamen i fjor
3. Skrive kjennetegn for tekstene i heftet
4. Dra hjem nå ..

 

Senere i dag skal jeg til legen for å undersøke knærne mine .. Skal få bestil MR og sånt for å finne ut hva som er feil med dem. Også skal jeg kanskje få henvisning til ortoped eller noe slik at vi kan få stilt en diagnose på dette. Jeg er lei av å ha vondt i knærne!

 

Annika

Dagens jobb outfit

I dag er det danseavslutning og jeg må da kle meg litt fint. Vi fikk også beskjed om å gå i svart, så sånn ble resultatet.

Kom gjerne til gulskogen skole 13.00 og se på et bra show!

Annika

Legevakta ..

Da sitter jeg på legevakta nok en gang. Hvorfor? Fordi jeg trolig har fått urinveisinfeksjon for 5 gang på under et år! Er så dritt lei nå! Føler jeg ikke gjør annet enn å få på smertestillende og antibiotika .....

Annika

Nå starter det jeg lenge har ventet på og det kommet til å gjøre vondt

I dag er kullet mitt ute å blir døpt, og starter en herlig russefeiring. Jeg sitter igjen og får ikke være med.

 

Jeg tok selv valget for 2 år siden. Jeg valgte å bytte studieretning. Jeg valgte å henge et år etter kullet mitt.

 

Jeg kjenner det svir når kjæreste, venner, bestevenner og gamle venner samles for å ha det kult sammen, og jeg står utenfor å ser inn. Dette skulle være året hvor vi alle ble samlet igjen og tok russeknuter sammen. Vi skulle ha russebuss og ha det super kult! Men jeg står igjen utenfor å får ikke være med på leken.

 

Ikke misforstå meg, jeg unner alle vennene mine å ha det supert i russetiden! Jeg skulle bare ønske jeg kunne være en del av det ..

 

Annika

Media prøveeksamen ..

I dag er det dag 1 av media prøveeksamen .. De fleste har funnet du hva de skal gjøre og er ganske fornøyde med oppgavene. Jeg derimot har ikke peilig, rett og slett fordi alle oppgavene reflekterer mine dårlige sider innen media .. Takk skal du faen meg ha..

 

It's just my day to day!

 

Annika

Dansekonkurranse i sandbekkhallen!

Kun en kort oppdatering, skriver mer utfyllende i kveld (:

Annika

Ylvis 4 med kjæresten min


Var nettopp å så Ylvis 4 med Kristoffer. Var super morsomt show, og det hadde ikke gjort noe om det hadde vart litt lengre!

Var 2 sketsjer som ikke falt helt i smak hos meg, men det var bare fordi den ene var litt for drøy og den andre visste litt for mye intime deler, hehe.

Kan virkelig anbefale dere å se Ylvis 4 om dere ikke allerede har vært å sett dem!

 

Annika

Fikk 2 herlige assistenter!

Pga jeg ikke akkurat er ved mine fulle fem for tiden, fikk jeg meg 2 herlige assistenter i går på jobben. De hjalp til med å pirke på jentene, gi dem tips, vise trinn (siden jeg ikke kunne det) og ikke minst gi en god stemning i rommet! De var kjempe flinke, og jeg synes det er dumt de ikke er instruktører. Jeg tror de ville gjort en god jobb og at elevene dems ville elsket dem!

 

Annika

Flinke skoleeleven som tar elevundersøkelsen seriøstJada, dere leste riktig. Jeg har vært flink skoleelev og besvart elevundersøkelsen ved beste evne .. HOHO!

 

Nå sitter jeg å har egentlig ingenting å gjøre. Hva har vi gjort så langt på skolen? Ikke en dritt.. Hva skal bi resten av dagen? Ikke en dritt..

Off, kjenner at sånne dager hvor de bare lager et lame, kjedelig opplegg som ingen gjør bare er tull. De drøyer bare tiden siden de ikke har et bedre opplegg..

Kjenner jeg gleder meg litt til neste år hvor det blir ordentlige timer pg ordentlige struktur på arbeidet!

Ja, det minner meg på at jeg skulle meddele dere en liten nyhet: Jeg er kommet inn på VG3 påbygg på Akademiet til høsten!

 

Etter skolen skal jeg til studio å planlegge dansetimen min med mine to nye assistenter. Skal forklare dem litt om hva som skal skje, prøve å lære dem noen av dansene så de kan hjelpe til osv. Blir spennede!

 

Så hvordan har din skoledag vært?

 

Annika

Fuck the world - på en måte

Føler alt går i mot meg i dag. Dagen startet med en fysioterapi time hvor jeg fikk vite at jeg må fortsette med fysioterapi i laaaaaang tid om jeg ønsker å fortsette å jobbe .. Så fucka er kroppen min. Takk for den!

Så på jobb så klarer jeg å få oppgaver som den brista fingeren min ikke liker.. Så står med masse smerte og piller funker ikke .. Alt jeg klarer å tenke på er 3 bokstaver:

F - M - L

 

Annika

Obs?


Hei og hopp.

På lørdag var det som tidligere nevnt fest for Sarah og der var selvfølgelig jeg. Super bra fest, med herlige mennesker!

Men på veien hjem fra festen hadde jeg og typen min en liten ulykke. Jeg skulle gi han en spontan klem på bensinstasjonen og var litt brå. Dette førte til at han ikke klarte å holde balansen og vi datt rett inn i godterihyllene. Der og da tenkte vi ikke noe over det, men da jeg i dag oppdaget at jeg ikke var blitt noe bedre og at jeg ikke kunne rette ut lillefingeren, bestemte mamma at vi skulle dra til legevakta. Der fikk vi beskjed om at jeg hadde bristet lillefingeren .. Obs?

 

Annika

BLOGG VS BLOGG KONKURRANSE !!!Nå som jeg har vært borte fra denne bloggen i så lang tid, føler jeg at jeg burde komme tilbake med et stort brak. Så med dette setter jeg i gang en blogg vs blogg konkurranse. Meld dere på i dette innlegget, også trekker jeg ut 2 blogger til VS til helgen. Vinneren får en goodiebag med masse småsaker som jeg tipper dere jenter vil like! Så meld dere på, så kanskje du vinner? 

 

Over and out
- Annika

Fraværende på bloggen pga et hemmelig prosjekt

Jeg beklager for lite blogging, men jeg driver på med et prosjekt som tar opp all min tid. Jeg kan desverre ikke dele dette med dere enda, men når det er ferdig skal jeg dele alt sammen! Men frem til da kommer jeg nok til å være fraværende på bloggen. Jeg beklager så mye, men jeg må ha fult fokus!

Surprise party for guttebassen min!Håper du hadde det supert i går og gratulerer så mye med dagen i dag!

Update - Annika

Jeg tenkte jeg skulle skrive en liten update til dere, i og med at det er en stund siden jeg blogget sist nå. Denne uken har gått til hovedsaklig 4 ting - Skole, jobb, skisprinten og rydding. Mandag og tirsdag gikk ene og alene til skole og jobb. Rakk ikke å gjøre stort annet de dagene. Onsdag var det skisprinten og jeg skulle da være pressefotograf. Dette var ganske så stressende med tanke på været! Men dagen fikk et lyspunkt. Jeg møtte, fikk klem og tok bilde med denne karen:


Japp, dere tippet riktig - Atle Pettersen! Han er bare en herlig person og en sykt bra artist! Jeg gikk bort til han og spurte om jeg kunne ta bilde med han. Han smilte søtt til meg og sa 'så klart'. Etter to bilder, kom også venninna mi og joina oss. Da sa hu som tok bilde 'glis folkes' og ALLE gliste sitt største smil. I know, I know .. Jeg smilte som en dust hele tiden, men hallo! Han er jo så kjekk, så hvem ville vel ikke ha oppført seg sånn?

Torsdag var det litt av hvert som ble gjort. Jeg sluttet tidlig på skolen, så jeg dro på Riis Bilglass for å fikse steinspruten min. Der kom jeg i prat med en av de som jobbet der og meldte meg på en konkurranse hvor jeg kunne vinner VIP billetter til Vinterlyd i Drammen 20. Mars! Når frontruta mi var fikset, fikk jeg spyleveske og en nøkkelring-ting av de som jobbet der. Takk!

Så fikk jeg besøk av Kristoffer og vi chillan en stund før jeg skulle avgårde på dans. Der var det mye fart og morro skal jeg si dere! Jentene lærte nye koreografier til ny og spennende melodier. Jeg håper og tror at dette er godt for dem. At de vil lære seg at variert trening (og dans) vil forbedre den som dansere. Gleder meg sykt til show time hvor de skal vise frem alle dansene! Når jeg tilslutt kom meg hjem derfra kom kristoffer til meg igjen. Han skulle overnatte, noe som er super koselig! Jeg elsker å sove i armene hans! Jeg føler meg så trygg. Jeg sover aldri bedre enn når jeg sover med han!

I dag så har det egentlig ikke skjedd så mye, samtidig som jeg har fått gjort en del. Dagen startet tidlig med at jeg og Kristoffer skulle på Svendsen Eksos (?) for å fikse fleksirøret (?) til Kristoffer. Så vi dro hjemmefra 07.45 da.. Trøtte som vi var tenkte vi ikke på at vi burde ha tatt to biler. Da hadde vi sluppet 1 time med venting inne på et verksted. Men men, vi overlevde..! Så var det hjem, slappe av og for meg å spise frokost. Deretter gikk turen videre til Risøe for meg. Der skulle jeg på opplæring, i og med at vi har fått nytt kassasystem. Deilig med moderne kasse! Men blir spennede å se hvordan det går i morgen når jeg skal åpne og stå 3 timer alene med den nye kassa. Kommer sikkert til å drite meg ut en del, hehe.

 

Etter kassaopplæring var jeg en kjapp tur innom Kristoffer, bare fordi jeg er en veldig kosesyk kjæreste. Så jeg måtte bare se han litt, nusse litt og sånn. You know? Så bar turen ned til blodbanken hvor jeg skulle fylle ut noen skjemaer og ta noen blodprøver. Dette fordi jeg har meldt meg som blodgiver og de skulle sjekke om jeg kunne bli det. Så, om 2 ukers tid skal jeg inn dit igjen for å ha en samtale med lege. Aner ikke hva som skjer da, men jeg får visst vite om jeg kan bli blodgiver eller ikke.

Når jeg tilslutt kom hjem, var planen egentlig at jeg og mamma skulle vaske og rydde hele huset. Istedenfor ble jeg sendt rett på butikken og apoteket for å handle. Når jeg kom hjem var det ikke lenge til det var middag. Kylling med potetstappe blandet med gulrot - NAM.

Så ble jeg sendt ut på en haste handel av Marthe. Jeg skulle dra på polet for å kjøpe vin. Jeg skulle sjekke om de sjekket leg og om det var mannlig eller kvinnelig kasserer. Jeg gikk uten sminke, så var ikke noe sjokk når mannen spurte om å få se leg. Jeg viste da førerkortet mitt og han smilte og sa 'jaja, må jo spørre'.

 

Utenfor polet på Strømsø sitter det som regel uteliggere. Jeg synes så synd på disse at jeg alltid gir penger. Enten om det er ved å kjøpe X antall =Drammen blad eller om det er å gi en 10'er her og der. Jeg liker å hjelpe og spesielt når det er til gode personer som bare har tatt noen gale valg en gang i tiden. Når jeg gir dem penger eller kjøper bladet ser du dem lyser opp og de smiler masse til meg. Ofte slår jeg også av en prat med dem og de er virkelig herlige mennesker. (I et senere innlegg skal jeg fortelle om jeg herlig fyr jeg møtte på Texas Pizza!)

Nå har vi nesten kommet oss gjennom dagen. Det siste jeg har gjort i dag er å dra på en mini shopping med mamma. Vi kjøpte 2 topper, 1 armbånd og 1 kjede til meg, også kjøpte mamma seg en veske.

 

Svart topp: 249 kr - Bik bok
Hvit topp: 199 kr - Bik bok
Kjede: 279 kr - Glitter
Armbånd: 99,90 kr - Glitter

 

Annika

Photoshop: Barbie AnnikaEr fremdeles noe småpirk igjen, som å få håret til å passe bedre. Men dette er resultatet av at jeg skulle gjenskape barbie uttrykket. Ikke før jeg begynte å jobbe med dette bildet innså jeg hvor stor nese, urenhud, tunge øyelokk, liten overleppe jeg har. Helt sykt hva photoshop gjør med en! Meeen, jeg fant ut at jeg hadde kledd blå øyne da..

 

Q: Hva synes dere om bildet? Klarte jeg å gjenskape barbie?

 

Annika

Jeg har ikke et liv, derfor er bloggen tom ..

Jeg beklager for at jeg er en så sinnsykt dårlig blogger, men jeg har rett og slett ingenting å skrive om for tiden. Ingenting spennende skjer i livet mitt og jeg har ikke tid eller energi til å gå ut å oppsøke det heller ..

 

 

Får håpe helgen blir mer spennende enn det denne uka har vært, så jeg har litt å blogge om.

 

Annika

Vurderer å ta ny tattovering!

Jeg vurderer på det sterkeste å ta en ny tattovering. Jeg har tenkt på denne siden jeg tok min første, men har ventet helt til nå for å forsikre meg om at jeg tar en som virkelig betyr noe for meg. Her er noen inspirasjonsbilder til hva slags tattovering jeg tenker på å ta.

 

1. "What doesn't kill you, only makes you stronger" Jeg ønsker dette sitatet pga jeg har vært igjennom mye i løpet av mitt korte liv og mener det har gjort meg til en sterkere person. Å ha et sitat som dette på kroppen ville betydd mye!

 

2. "Love yourself" Enkel, søt og ekte. Helt siden tidenes morgen har jeg slitt med dårlig selvtillit og rævva selvbilde, det vil si helt frem til nå. Kjæresten min har lært meg å like meg selv og like utseende mitt. Jeg er nå fornøyd med meg og denne ville betydd mye for meg! 

 

3. "Don't forget to love yourself" Denne er ganske lik som nr 2. Eneste forskjellen er at denne hadde jeg ønsket å ha på korsryggen og kanskje ha noen små blomster eller hjerter eller noe for å lage litt liv.

 

4. "A smooth sea never made a skilled sailor" Dette sitatet betyr veldig mye for meg. Det er denne jeg har mest lyst på av alle de sitatene jeg har funnet frem. Den sier så mye om meg, samtidig som den ikke røper noe jeg ikke vil hele verden skal vite. 

 

Annika

Farging av ettervekst!

 

Annika

Skole + jobb + lekser + type + blogg = super fulle dager!

Føler Sarah står for 90 % av bloggingen her og jeg de resterende .. Er ikke bra fra min side, men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller energi til å blogge. Alt dagene mine går til er jobb, photoshop/lekser, mer jobb og hvis det er litt tid til overs går den til typen min. Jeg beklager virkelig!

 Slik gikk det når jeg satt å dulla i photoshop tidligere i dag. Syntes det ble et så rart bilde at jeg kun tok dette bildet og ikke lagret det. Men ønsker å lage et bilde i samme sjanger en gang, bare vet ikke helt hvordan jeg skal få det til. Har dere noen gode tutorials som jeg burde prøve meg på? Noen kule bilder jeg burde bryne meg ut på?

 

Nå skal jeg opp å stelle meg, og legge meg i sengen for å sove. Så er det nok en full dag med skole, jobb, lekser og alt som følger med! Skal virkelig prøve å holde oppe med Sarah's tempo fremover, men det kommer til å bli tøft.

 

Annika

Filmanmeldelse: This means war

Jeg og kjæresten min skulle på kino på lørdag og når vi satt i salen kom reklamen for denne filmen opp. Han syntes den så bra ut og sa vi måtte se den en gang. Jeg så da dumt på han og begynte å le, for det var denne vi satt i kinosalen for å se.. Godt han fulgte med på hvem film det er vi skulle se da! Så, siden vi så den på lørdag så bestemte jeg meg for skrive en kort filmanmeldelse av den. Om du vil se traileren så trykk HER.

 

Filmen handler, som du kan se på bildet, om to spioner som blir intressert i samme dame. De begynner begge å gå ut med henne, og finner ut etter en date at de dater samme dame. Dette skaper et dilemma og de bestemmer seg for å fortsette å gå ut med henne, men med visste regler. De lover at dette ikke skal gå utover vennskapet dems, men ting kommer litt ut av kontroll.

 

Filmen er en godt lagd film, som har masse humor. Jeg likte den veldig godt, spesielt siden den endte slik jeg ønsket at den skulle ende. Kombinasjonen av skuespillere er bra og de jobber godt sammen. Dette gir filmen mer troverdighet og man kan lettere leve seg inn i filmen.

 

Er egentlig ingenting jeg kan trekke filmen for. Alt i alt er det en veldig god film som jeg anbefaler videre! Jeg må vel gi den terningkast 6!

 

Annika

Babyen min kom endelig hjem i går!Se på den nydelig bilen! Endelig er den hjemme! Var super digg å kjøre den til skolen i dag. Kjenner jeg er glad i den allerede, og siden jeg har litt sære venner har den allerede fått et navn - smiley! Kunne sikkert ha dratt dette ut i lange baner, men ville egentlig bare legge inn et lite innlegg med bilen min for å skryte litt, hehe.

 

Q: Hva synes du om bilen min?

 

Annika

"Love is not love that alters when it alteration finds."Valentines day er her igjen og de fleste av oss går rundt med et stort smil om munnen og sommerfugler i magen. Dette fordi kjærlighetensdag gjør at vi "får lov" til å være litt fjomsete og tullete. Kanskje litt romantiske også? Det er en dag som "gir oss lov" til å vise vår kjærlighet offentig og gjøre noe godt for en annen person. Om det er til barnet ditt, bestemoren din, kjæresten din eller en avdød ekstemann, så er dette dagen hvor vi viser hva vi virkelig føler.

 

Det er mange som mener at denne dagen er super teit, pga det er mange som er alene denne dagen. Men hvorfor skal dette gjøre at dagen blir dårlig for dem? De kan vel bruke dagen på å pleie seg selv og gjøre at de blir mer fornøyd med seg selv? Dagen kan bli brukt på spa, på å shoppe inn masse nytt og spennende eller bare med å kose seg med noe man liker. Singel eller i et forhold - bruk dagen på å vise kjærlighet. Både for deg selv og for de rundt deg! Smil og ha en super valentins dag alle sammen!

 

Annika

Lyst på en Ipad 2? Meld deg på da vel!


Vil du vinne en Ipad 2? Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på bildet eller HER og svare på ett enkelt spørsmål. Det er alt du trenger å gjøre! Enkelt eller hva?

 

Annika

Legevakta og jeg er blitt skikkelig gode venner!

I går måtte jeg dra av gårde til legevakta nok en gang. Denne gangen pga jeg trolig hadde fått nok en urinveisinnfeksjon aka blærekatar. Og som jeg mistenkte hadde jeg det. Dermed har jeg nå hatt det 3 ganer det siste halvåret! Det er søren meg ikke normalt! Men jeg har iallefall fått antibiotika (Penomax 200 mg) for å bli bedre, så da tar det vel ikke lange tiden før jeg er frisk igjen. Men er sykt irriterende å få det hele tiden!


Er litt skummelt å ta få mye antibiotika egentlig. Siden i sommer har jeg som sagt hatt blærekatar 3 ganger + infeksjon etter operasjon og tilsier 5 antibiotikakurer på 6 mnd! Det er mye! Hva om jeg blir imun mot antibiotika? Hva om den slutter å virke? Hva gjør jeg da?

Q: Er det farlig å gå på antibiotika for mye?

 

Annika

Gratulerer så mye med dagen, kjære mamma!


I dag er dagen hvor vi hyller våre kjære mammaer. Det er en grunn til at alle mødre har en dag for seg selv. Det er nettopp fordi de har den viktigste, vanskeligste, morsomste og tungeste jobben av dem alle. De er på "jobb" 24 timer i døgne 7 dager i uken! De er vekkeklokker, kokk, husholderske, servitrise, lærer, barnepike, sykesøster, livvakt, fotograf, rådgiver, en livslang student, en festarrangør, en personlig assistent, en revisor, en MINIBANK, en trøster. Mødre har aldri ferie eller betalt når de blir syk eller fridager. De jobber dag som natt!

 

Jeg setter stor pris på min mor. Hun er en veileder og rådgiver når jeg trenger å ta vanskelig valg, men hun er også min bestevenn når jeg er lei meg. Hun er alltid der for meg. Vi to har et helt spesielt forhold, og jeg er så utrolig glad for det. Vi kan være sammen uten at det blir en sånn klein-mamma-er-til-stedet-følelse. Vi har det alltid koselig, og om vi så krangler så tar det ikke lange tiden før vi er på talefot igjen. Som oftest ikke mer enn 2-5 minutter. Gaven min til henne var et par med tøffler av ekte ull. Hun bruker alltid mine, så jeg tenkte at hun fortjente sine egne og ikke bare en billig utgave, men den ekte varen!

Jeg er utrolig glad i mammaen min og denne dagen skal gå til å kun være med henne. Dette er hennes dag!

 Q: Hva har du gitt til din mor?

 

Annika

Photoshop video

Jeg føler jeg er en sykt dårlig blogger i forhold til Sarah, men til mitt forsvar så har jeg også min egen blogg å drive. Ikke det at den er mer oppdatert enn denne, men men. Jeg skal prøve å blogge oftere, men jeg føler at det blir feil å skrive mange korte og dårlige. Venter da heller på at jeg har noe å fortelle, slik at det blir gode innlegg.


Bildet jeg redigerte var av Louise og temaet er fremtid.

Dette er så langt jeg er kommet på bildet så langt. Er fremdeles en del å gjøre og jeg har jeg stor jobb foran meg i morgen, men jeg er ganske fornøyd allerede! Hvis dere har noen spørsmål ang photoshop eller bilder, så bare si i fra. Jeg svarer så godt jeg kan!

 

Q: Hva synes du om bildet mitt så langt?

 

Annika

Annika's bilder fra helgen

Hehe, vi handlet bare litt mat? Vi var 4 jenter på hyttetur og vi klarte å handle mat og drikke for 1042 kr! Helt utrolig!

Lille søte Pontus var med på hytteturen vår. Stakkarsen var super kald og ville nesten ikke ut for å tisse .. Men tror han egentlig koste seg, i og med at han lå som et slakt nesten hele tiden.

TACOOOOOOO! Lørsdagsmaten var selvfølgelig taco og det var kjempe godt!

Hehe, de slække jentene etter middagen..

Tilslutt, bilde av meg og Sarah i Sverige på McDonalds.

Jeg har hatt en super hektisk helg, men jeg må si at det har vært en koselig en. Mye liv og røre, for å si det enkelt. Er egentlig ikke så mye mer å fortelle .. Tenker Sarahmor kommer til å blogge senere i dag med mer dybde enn meg.

 

Annika 

NERadio - Tance, Dance og Techno!


http://www.neradio.se/Når jeg gikk på ungdomsskolen var jeg avhengig av denne radiokanalen, men av en eller annen grunn så stoppet jeg å høre på den. Fant den frem igjen i dag og kjenner at det er godt å ha den tilbake. Kommer trolig til å høre på den konstant fremover! På mobilen, på macen - overalt!

Om du ikke har vært innom den før og du liker musikk med litt fart må du prøve! Her får du det siste innen trance, dance og techno.

Prøv det en gang og du er hekta :-D

 

 Annika 

Annika sjokkerer med å leke husmor!

Jeg tror jeg begynner å bli syk, for når jeg våknet i dag var det første jeg tenke "På tide å rydde rommet". Hva har jeg gjort i dag? Jo, jeg har rydder og ryddet og sortert alt jeg kan sortere. Når alt jeg ryddet og satt på plass skal jeg ned å hente støvsugeren og fikse rommet mitt. Tror jeg skal tørke litt støv også.

Jeg er helt sjokkert over meg selv. Jeg er et prakteksempel på en rotekopp og i dag har jeg vært husmor .. Merkelig følelse.


Flink eller hva? Nå kan jeg se HELE gulvet mitt uten noe som helst støv! Ikke dårlig altså! Nå skal jeg sortere og rydde alt av klær + alt jeg har av dill dall som jeg plukket opp fra gulvet. Det er ikke rent lite kan jeg fortelle dere. Er så vidt jeg kan sitte i senga pga alt jeg har lagt der.

Dere får ønske meg lykke til for det er fremdeles masse å gjøre. Klesskapet får jeg vente med en liten stund, siden resten av rommet har tatt så lang tid.

 Annika