februar 2012

Workoutfit - 28.02.12


Singlett - Cubus
Bukse - Carlings
Skjerf - Risøe
Genser - Risøe

 

Annika

Vurderer å ta ny tattovering!

Jeg vurderer på det sterkeste å ta en ny tattovering. Jeg har tenkt på denne siden jeg tok min første, men har ventet helt til nå for å forsikre meg om at jeg tar en som virkelig betyr noe for meg. Her er noen inspirasjonsbilder til hva slags tattovering jeg tenker på å ta.

 

1. "What doesn't kill you, only makes you stronger" Jeg ønsker dette sitatet pga jeg har vært igjennom mye i løpet av mitt korte liv og mener det har gjort meg til en sterkere person. Å ha et sitat som dette på kroppen ville betydd mye!

 

2. "Love yourself" Enkel, søt og ekte. Helt siden tidenes morgen har jeg slitt med dårlig selvtillit og rævva selvbilde, det vil si helt frem til nå. Kjæresten min har lært meg å like meg selv og like utseende mitt. Jeg er nå fornøyd med meg og denne ville betydd mye for meg! 

 

3. "Don't forget to love yourself" Denne er ganske lik som nr 2. Eneste forskjellen er at denne hadde jeg ønsket å ha på korsryggen og kanskje ha noen små blomster eller hjerter eller noe for å lage litt liv.

 

4. "A smooth sea never made a skilled sailor" Dette sitatet betyr veldig mye for meg. Det er denne jeg har mest lyst på av alle de sitatene jeg har funnet frem. Den sier så mye om meg, samtidig som den ikke røper noe jeg ikke vil hele verden skal vite. 

 

Annika

Farging av ettervekst!

 

Annika

Skole + jobb + lekser + type + blogg = super fulle dager!

Føler Sarah står for 90 % av bloggingen her og jeg de resterende .. Er ikke bra fra min side, men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller energi til å blogge. Alt dagene mine går til er jobb, photoshop/lekser, mer jobb og hvis det er litt tid til overs går den til typen min. Jeg beklager virkelig!

 Slik gikk det når jeg satt å dulla i photoshop tidligere i dag. Syntes det ble et så rart bilde at jeg kun tok dette bildet og ikke lagret det. Men ønsker å lage et bilde i samme sjanger en gang, bare vet ikke helt hvordan jeg skal få det til. Har dere noen gode tutorials som jeg burde prøve meg på? Noen kule bilder jeg burde bryne meg ut på?

 

Nå skal jeg opp å stelle meg, og legge meg i sengen for å sove. Så er det nok en full dag med skole, jobb, lekser og alt som følger med! Skal virkelig prøve å holde oppe med Sarah's tempo fremover, men det kommer til å bli tøft.

 

Annika

Filmanmeldelse: This means war

Jeg og kjæresten min skulle på kino på lørdag og når vi satt i salen kom reklamen for denne filmen opp. Han syntes den så bra ut og sa vi måtte se den en gang. Jeg så da dumt på han og begynte å le, for det var denne vi satt i kinosalen for å se.. Godt han fulgte med på hvem film det er vi skulle se da! Så, siden vi så den på lørdag så bestemte jeg meg for skrive en kort filmanmeldelse av den. Om du vil se traileren så trykk HER.

 

Filmen handler, som du kan se på bildet, om to spioner som blir intressert i samme dame. De begynner begge å gå ut med henne, og finner ut etter en date at de dater samme dame. Dette skaper et dilemma og de bestemmer seg for å fortsette å gå ut med henne, men med visste regler. De lover at dette ikke skal gå utover vennskapet dems, men ting kommer litt ut av kontroll.

 

Filmen er en godt lagd film, som har masse humor. Jeg likte den veldig godt, spesielt siden den endte slik jeg ønsket at den skulle ende. Kombinasjonen av skuespillere er bra og de jobber godt sammen. Dette gir filmen mer troverdighet og man kan lettere leve seg inn i filmen.

 

Er egentlig ingenting jeg kan trekke filmen for. Alt i alt er det en veldig god film som jeg anbefaler videre! Jeg må vel gi den terningkast 6!

 

Annika

Innkjøp av hettegenserKjøpte denne fine og gode genseren på Carlings, Gulskogen, tidligere i uka. Er super god å gå i, har den faktisk på meg akkurat nå, hehe. Kostet 899 kr, så den var litt dyr .. Men mamma spleisa litt så den fikk en grei pris likevel. Glad mamma var med!

 

Annika

Babyen min kom endelig hjem i går!Se på den nydelig bilen! Endelig er den hjemme! Var super digg å kjøre den til skolen i dag. Kjenner jeg er glad i den allerede, og siden jeg har litt sære venner har den allerede fått et navn - smiley! Kunne sikkert ha dratt dette ut i lange baner, men ville egentlig bare legge inn et lite innlegg med bilen min for å skryte litt, hehe.

 

Q: Hva synes du om bilen min?

 

Annika

"Love is not love that alters when it alteration finds."Valentines day er her igjen og de fleste av oss går rundt med et stort smil om munnen og sommerfugler i magen. Dette fordi kjærlighetensdag gjør at vi "får lov" til å være litt fjomsete og tullete. Kanskje litt romantiske også? Det er en dag som "gir oss lov" til å vise vår kjærlighet offentig og gjøre noe godt for en annen person. Om det er til barnet ditt, bestemoren din, kjæresten din eller en avdød ekstemann, så er dette dagen hvor vi viser hva vi virkelig føler.

 

Det er mange som mener at denne dagen er super teit, pga det er mange som er alene denne dagen. Men hvorfor skal dette gjøre at dagen blir dårlig for dem? De kan vel bruke dagen på å pleie seg selv og gjøre at de blir mer fornøyd med seg selv? Dagen kan bli brukt på spa, på å shoppe inn masse nytt og spennende eller bare med å kose seg med noe man liker. Singel eller i et forhold - bruk dagen på å vise kjærlighet. Både for deg selv og for de rundt deg! Smil og ha en super valentins dag alle sammen!

 

Annika

Lyst på en Ipad 2? Meld deg på da vel!


Vil du vinne en Ipad 2? Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på bildet eller HER og svare på ett enkelt spørsmål. Det er alt du trenger å gjøre! Enkelt eller hva?

 

Annika

Legevakta og jeg er blitt skikkelig gode venner!

I går måtte jeg dra av gårde til legevakta nok en gang. Denne gangen pga jeg trolig hadde fått nok en urinveisinnfeksjon aka blærekatar. Og som jeg mistenkte hadde jeg det. Dermed har jeg nå hatt det 3 ganer det siste halvåret! Det er søren meg ikke normalt! Men jeg har iallefall fått antibiotika (Penomax 200 mg) for å bli bedre, så da tar det vel ikke lange tiden før jeg er frisk igjen. Men er sykt irriterende å få det hele tiden!


Er litt skummelt å ta få mye antibiotika egentlig. Siden i sommer har jeg som sagt hatt blærekatar 3 ganger + infeksjon etter operasjon og tilsier 5 antibiotikakurer på 6 mnd! Det er mye! Hva om jeg blir imun mot antibiotika? Hva om den slutter å virke? Hva gjør jeg da?

Q: Er det farlig å gå på antibiotika for mye?

 

Annika

Gratulerer så mye med dagen, kjære mamma!


I dag er dagen hvor vi hyller våre kjære mammaer. Det er en grunn til at alle mødre har en dag for seg selv. Det er nettopp fordi de har den viktigste, vanskeligste, morsomste og tungeste jobben av dem alle. De er på "jobb" 24 timer i døgne 7 dager i uken! De er vekkeklokker, kokk, husholderske, servitrise, lærer, barnepike, sykesøster, livvakt, fotograf, rådgiver, en livslang student, en festarrangør, en personlig assistent, en revisor, en MINIBANK, en trøster. Mødre har aldri ferie eller betalt når de blir syk eller fridager. De jobber dag som natt!

 

Jeg setter stor pris på min mor. Hun er en veileder og rådgiver når jeg trenger å ta vanskelig valg, men hun er også min bestevenn når jeg er lei meg. Hun er alltid der for meg. Vi to har et helt spesielt forhold, og jeg er så utrolig glad for det. Vi kan være sammen uten at det blir en sånn klein-mamma-er-til-stedet-følelse. Vi har det alltid koselig, og om vi så krangler så tar det ikke lange tiden før vi er på talefot igjen. Som oftest ikke mer enn 2-5 minutter. Gaven min til henne var et par med tøffler av ekte ull. Hun bruker alltid mine, så jeg tenkte at hun fortjente sine egne og ikke bare en billig utgave, men den ekte varen!

Jeg er utrolig glad i mammaen min og denne dagen skal gå til å kun være med henne. Dette er hennes dag!

 Q: Hva har du gitt til din mor?

 

Annika

Photoshop video

Jeg føler jeg er en sykt dårlig blogger i forhold til Sarah, men til mitt forsvar så har jeg også min egen blogg å drive. Ikke det at den er mer oppdatert enn denne, men men. Jeg skal prøve å blogge oftere, men jeg føler at det blir feil å skrive mange korte og dårlige. Venter da heller på at jeg har noe å fortelle, slik at det blir gode innlegg.


Bildet jeg redigerte var av Louise og temaet er fremtid.

Dette er så langt jeg er kommet på bildet så langt. Er fremdeles en del å gjøre og jeg har jeg stor jobb foran meg i morgen, men jeg er ganske fornøyd allerede! Hvis dere har noen spørsmål ang photoshop eller bilder, så bare si i fra. Jeg svarer så godt jeg kan!

 

Q: Hva synes du om bildet mitt så langt?

 

Annika

Annika's bilder fra helgen

Hehe, vi handlet bare litt mat? Vi var 4 jenter på hyttetur og vi klarte å handle mat og drikke for 1042 kr! Helt utrolig!

Lille søte Pontus var med på hytteturen vår. Stakkarsen var super kald og ville nesten ikke ut for å tisse .. Men tror han egentlig koste seg, i og med at han lå som et slakt nesten hele tiden.

TACOOOOOOO! Lørsdagsmaten var selvfølgelig taco og det var kjempe godt!

Hehe, de slække jentene etter middagen..

Tilslutt, bilde av meg og Sarah i Sverige på McDonalds.

Jeg har hatt en super hektisk helg, men jeg må si at det har vært en koselig en. Mye liv og røre, for å si det enkelt. Er egentlig ikke så mye mer å fortelle .. Tenker Sarahmor kommer til å blogge senere i dag med mer dybde enn meg.

 

Annika 

Da var helgen over

Tenkte bare å oppdatere litt om at nå er vi på vei hjem fra svergie. Det har vært en koselig helg med hytte kos og svergie tur. Blogges i morgen.

Håper du har hatt en fin helg.

Annika og Sarah

Hytte kos i helgen

Da reiser vi på hyttetur, så blir nok ingen blogging før søndag eller mandag, kos dere i helgen, det skal hvertfall vi.

Hva skal du i helgen?

Vi blogges, Annika og Sarah

Begynner å bli ganske ferdig pakket

I helgen skal som sakt jeg på hytte tur med Annika, Ingrid og Louise. Gleder emg veldig til det. Det blir nok en utrolig koselig tur, å skal prøve å få tatt litt bilder og videoer. Hvis jeg klarer det skal jeg redigere en en video til bloggen.

Siden jeg er så gira er jeg nesten ferdig pakket, mangler bare å putte ned sminka mi, ladern min og skoa mine, men ellers så er alt klar. Å på søndag bærer det videre for meg og Annika, da skal vi til sverige med noen andre herlige jenter. så det skjer mye i helgen, så skal være flink til å ta bilder, så har dere noe å kikke på når uka starter igjen.

Pappa var så snill å klarte å finne lader på ebay til kamera mitt ista så nå er det på vei i posten, så da kan jeg endelig få brukt det igjen.

men nå skal jeg bare slappe av, vi blogges ikke mere i dag men har 3 innlegg som venter å bli postet ut i morgen.

Vi blogges, Sarah.My outfit today - 02.02.12


Bukse - Carlings / Genser - Hjemmestrikka / Singlet - Risøe


Føler jeg burde skrive noe meningsfult her, men jeg har egentlig ingenting å si. Derfor legger jeg med en sangtekst som jeg syntes halveis passet her.

Who says you?re not perfect? Who says you?re not worth it? Who says you?re the only one that?s hurting?
Trust me - That?s the price of beauty. Who says you?re not pretty? Who says you?re not beautiful?

I?m no beauty queen - I?m just beautiful me!

 

Annika