mars 2012

Fraværende på bloggen pga et hemmelig prosjekt

Jeg beklager for lite blogging, men jeg driver på med et prosjekt som tar opp all min tid. Jeg kan desverre ikke dele dette med dere enda, men når det er ferdig skal jeg dele alt sammen! Men frem til da kommer jeg nok til å være fraværende på bloggen. Jeg beklager så mye, men jeg må ha fult fokus!

Surprise party for guttebassen min!Håper du hadde det supert i går og gratulerer så mye med dagen i dag!

Update - Annika

Jeg tenkte jeg skulle skrive en liten update til dere, i og med at det er en stund siden jeg blogget sist nå. Denne uken har gått til hovedsaklig 4 ting - Skole, jobb, skisprinten og rydding. Mandag og tirsdag gikk ene og alene til skole og jobb. Rakk ikke å gjøre stort annet de dagene. Onsdag var det skisprinten og jeg skulle da være pressefotograf. Dette var ganske så stressende med tanke på været! Men dagen fikk et lyspunkt. Jeg møtte, fikk klem og tok bilde med denne karen:


Japp, dere tippet riktig - Atle Pettersen! Han er bare en herlig person og en sykt bra artist! Jeg gikk bort til han og spurte om jeg kunne ta bilde med han. Han smilte søtt til meg og sa 'så klart'. Etter to bilder, kom også venninna mi og joina oss. Da sa hu som tok bilde 'glis folkes' og ALLE gliste sitt største smil. I know, I know .. Jeg smilte som en dust hele tiden, men hallo! Han er jo så kjekk, så hvem ville vel ikke ha oppført seg sånn?

Torsdag var det litt av hvert som ble gjort. Jeg sluttet tidlig på skolen, så jeg dro på Riis Bilglass for å fikse steinspruten min. Der kom jeg i prat med en av de som jobbet der og meldte meg på en konkurranse hvor jeg kunne vinner VIP billetter til Vinterlyd i Drammen 20. Mars! Når frontruta mi var fikset, fikk jeg spyleveske og en nøkkelring-ting av de som jobbet der. Takk!

Så fikk jeg besøk av Kristoffer og vi chillan en stund før jeg skulle avgårde på dans. Der var det mye fart og morro skal jeg si dere! Jentene lærte nye koreografier til ny og spennende melodier. Jeg håper og tror at dette er godt for dem. At de vil lære seg at variert trening (og dans) vil forbedre den som dansere. Gleder meg sykt til show time hvor de skal vise frem alle dansene! Når jeg tilslutt kom meg hjem derfra kom kristoffer til meg igjen. Han skulle overnatte, noe som er super koselig! Jeg elsker å sove i armene hans! Jeg føler meg så trygg. Jeg sover aldri bedre enn når jeg sover med han!

I dag så har det egentlig ikke skjedd så mye, samtidig som jeg har fått gjort en del. Dagen startet tidlig med at jeg og Kristoffer skulle på Svendsen Eksos (?) for å fikse fleksirøret (?) til Kristoffer. Så vi dro hjemmefra 07.45 da.. Trøtte som vi var tenkte vi ikke på at vi burde ha tatt to biler. Da hadde vi sluppet 1 time med venting inne på et verksted. Men men, vi overlevde..! Så var det hjem, slappe av og for meg å spise frokost. Deretter gikk turen videre til Risøe for meg. Der skulle jeg på opplæring, i og med at vi har fått nytt kassasystem. Deilig med moderne kasse! Men blir spennede å se hvordan det går i morgen når jeg skal åpne og stå 3 timer alene med den nye kassa. Kommer sikkert til å drite meg ut en del, hehe.

 

Etter kassaopplæring var jeg en kjapp tur innom Kristoffer, bare fordi jeg er en veldig kosesyk kjæreste. Så jeg måtte bare se han litt, nusse litt og sånn. You know? Så bar turen ned til blodbanken hvor jeg skulle fylle ut noen skjemaer og ta noen blodprøver. Dette fordi jeg har meldt meg som blodgiver og de skulle sjekke om jeg kunne bli det. Så, om 2 ukers tid skal jeg inn dit igjen for å ha en samtale med lege. Aner ikke hva som skjer da, men jeg får visst vite om jeg kan bli blodgiver eller ikke.

Når jeg tilslutt kom hjem, var planen egentlig at jeg og mamma skulle vaske og rydde hele huset. Istedenfor ble jeg sendt rett på butikken og apoteket for å handle. Når jeg kom hjem var det ikke lenge til det var middag. Kylling med potetstappe blandet med gulrot - NAM.

Så ble jeg sendt ut på en haste handel av Marthe. Jeg skulle dra på polet for å kjøpe vin. Jeg skulle sjekke om de sjekket leg og om det var mannlig eller kvinnelig kasserer. Jeg gikk uten sminke, så var ikke noe sjokk når mannen spurte om å få se leg. Jeg viste da førerkortet mitt og han smilte og sa 'jaja, må jo spørre'.

 

Utenfor polet på Strømsø sitter det som regel uteliggere. Jeg synes så synd på disse at jeg alltid gir penger. Enten om det er ved å kjøpe X antall =Drammen blad eller om det er å gi en 10'er her og der. Jeg liker å hjelpe og spesielt når det er til gode personer som bare har tatt noen gale valg en gang i tiden. Når jeg gir dem penger eller kjøper bladet ser du dem lyser opp og de smiler masse til meg. Ofte slår jeg også av en prat med dem og de er virkelig herlige mennesker. (I et senere innlegg skal jeg fortelle om jeg herlig fyr jeg møtte på Texas Pizza!)

Nå har vi nesten kommet oss gjennom dagen. Det siste jeg har gjort i dag er å dra på en mini shopping med mamma. Vi kjøpte 2 topper, 1 armbånd og 1 kjede til meg, også kjøpte mamma seg en veske.

 

Svart topp: 249 kr - Bik bok
Hvit topp: 199 kr - Bik bok
Kjede: 279 kr - Glitter
Armbånd: 99,90 kr - Glitter

 

Annika

Photoshop: Barbie AnnikaEr fremdeles noe småpirk igjen, som å få håret til å passe bedre. Men dette er resultatet av at jeg skulle gjenskape barbie uttrykket. Ikke før jeg begynte å jobbe med dette bildet innså jeg hvor stor nese, urenhud, tunge øyelokk, liten overleppe jeg har. Helt sykt hva photoshop gjør med en! Meeen, jeg fant ut at jeg hadde kledd blå øyne da..

 

Q: Hva synes dere om bildet? Klarte jeg å gjenskape barbie?

 

Annika

Bil dill dall shopping!Nytt trekk til rattet og en rød sko som lukter blomster. Søtt eller hva?

 

Annika

Koreografering og dans i studio med Maiken!

Annika

Jeg har ikke et liv, derfor er bloggen tom ..

Jeg beklager for at jeg er en så sinnsykt dårlig blogger, men jeg har rett og slett ingenting å skrive om for tiden. Ingenting spennende skjer i livet mitt og jeg har ikke tid eller energi til å gå ut å oppsøke det heller ..

 

 

Får håpe helgen blir mer spennende enn det denne uka har vært, så jeg har litt å blogge om.

 

Annika