april 2012

Ute å hente russ på TryvannJeg kjenner jeg er godt sliten i kroppen i går etter å ha vært oppe til 03.30 eller noe. Lille meg er ikke vandt til sånt, hehe.

Siden jeg skulle ut så sent å hente russevennene mine, så la jeg meg til å sove i 10-tiden og våknet igjen 00.30 av alarmen min. Så var det å sette seg i bilen og kjøre til Tryvann. Der plukket jeg opp Sarah, Susanne, Liselotte og Arne Marius. Var koselig å se dem alle, selv om en viss jente var drita rita! Hu ble litt mer edru i løpet av bilturen, men var fremdeles i form når hu skulle gå ut av bilen min. Eller hu prøvde å gå ut, men endte med å snuble ut..

 

Nok om drita rita - nå skal jeg stelle meg ferdig også skal jeg dra opp til russegutten min og tilbringe dagen og natten med han. Blir deilig å se han igjen! Er så rart, var med han på fredag, men savner han no ekstremt!

 

Nei, nå må jeg få sett å kommet meg på badet. Vi snakkes senere!

 

Annika

Da har jeg vært hos frisøren igjen

FØR                                         ETTER

FØR                                         ETTER

Jeg ville ha litt lysere hår, og litt mer kobber farge, men jeg ville ikke bli lys. Dette var resultatet.
Hva synes du?

 

Annika

Russegutten min

Han er ganske kjekk, eller hva?

 

Da har russegutten min dratt på Tryvann, og blir trolig der til tirsdag .. Det betyr masse jentetid for lille meg. Kan bli deilig, men tror jeg kommer til å savne han mye! Spesielt siden jeg trolig ikke kommer til å høre så mye fra han .. Jaja, håper han koser seg masse! Også er det jo min tur til neste år :)

 

Annika

Innkjøp av rockering med 1,5 kg vekt

I dag var jeg ute med mamma og vi fikk kjøpt en rockering med 1,5 kg vekt. Den er kjempe morsom å bruke, helt til man begynner å kjenne at det gjør vondt rundt magen og på ryggen. Gruer meg litt til i morgen, hvor jeg finner ut om jeg har fått blåmerker eller ikke ..

Forresten så holder jeg på mye lengre enn jeg gjør på denne filmer, men måtte stoppe pga broren min og mamma skulle gå forbi. Veldig grei trening mens man ser på TV.

 

Annika

Norsk tentamen i dag ...

Ønsk meg lykke til!!!

Car babe? Hell yeah!

Siden jeg hadde tid til overs før jeg skulle til legen i dag, hjalp jeg like godt Kristoffer med bilen ute i sola. Vi har montert høyttalere, og jeg var faktisk ganske flink! Kanskje jeg burde ha blitt mekaniker? Hmm..

Nye høyttalere bak til venstre og gamle til høyre. De nye er super fine i forhold til de gamle!

Annika

Fagdag i norsk - virkelig spennende!


I dag er det fagdag i norsk og jeg må bare få meddele at dette er super spennende! Dette har vi gjort så langt:
1. Gjennomgått hva et formelt brev / søknad inneholder
2. Les gjennom forberedelsesheftet fra eksamen i fjor
3. Skrive kjennetegn for tekstene i heftet
4. Dra hjem nå ..

 

Senere i dag skal jeg til legen for å undersøke knærne mine .. Skal få bestil MR og sånt for å finne ut hva som er feil med dem. Også skal jeg kanskje få henvisning til ortoped eller noe slik at vi kan få stilt en diagnose på dette. Jeg er lei av å ha vondt i knærne!

 

Annika

Dagens jobb outfit

I dag er det danseavslutning og jeg må da kle meg litt fint. Vi fikk også beskjed om å gå i svart, så sånn ble resultatet.

Kom gjerne til gulskogen skole 13.00 og se på et bra show!

Annika

Legevakta ..

Da sitter jeg på legevakta nok en gang. Hvorfor? Fordi jeg trolig har fått urinveisinfeksjon for 5 gang på under et år! Er så dritt lei nå! Føler jeg ikke gjør annet enn å få på smertestillende og antibiotika .....

Annika

Nå starter det jeg lenge har ventet på og det kommet til å gjøre vondt

I dag er kullet mitt ute å blir døpt, og starter en herlig russefeiring. Jeg sitter igjen og får ikke være med.

 

Jeg tok selv valget for 2 år siden. Jeg valgte å bytte studieretning. Jeg valgte å henge et år etter kullet mitt.

 

Jeg kjenner det svir når kjæreste, venner, bestevenner og gamle venner samles for å ha det kult sammen, og jeg står utenfor å ser inn. Dette skulle være året hvor vi alle ble samlet igjen og tok russeknuter sammen. Vi skulle ha russebuss og ha det super kult! Men jeg står igjen utenfor å får ikke være med på leken.

 

Ikke misforstå meg, jeg unner alle vennene mine å ha det supert i russetiden! Jeg skulle bare ønske jeg kunne være en del av det ..

 

Annika

Media prøveeksamen ..

I dag er det dag 1 av media prøveeksamen .. De fleste har funnet du hva de skal gjøre og er ganske fornøyde med oppgavene. Jeg derimot har ikke peilig, rett og slett fordi alle oppgavene reflekterer mine dårlige sider innen media .. Takk skal du faen meg ha..

 

It's just my day to day!

 

Annika

Dansekonkurranse i sandbekkhallen!

Kun en kort oppdatering, skriver mer utfyllende i kveld (:

Annika

Ylvis 4 med kjæresten min


Var nettopp å så Ylvis 4 med Kristoffer. Var super morsomt show, og det hadde ikke gjort noe om det hadde vart litt lengre!

Var 2 sketsjer som ikke falt helt i smak hos meg, men det var bare fordi den ene var litt for drøy og den andre visste litt for mye intime deler, hehe.

Kan virkelig anbefale dere å se Ylvis 4 om dere ikke allerede har vært å sett dem!

 

Annika

Fikk 2 herlige assistenter!

Pga jeg ikke akkurat er ved mine fulle fem for tiden, fikk jeg meg 2 herlige assistenter i går på jobben. De hjalp til med å pirke på jentene, gi dem tips, vise trinn (siden jeg ikke kunne det) og ikke minst gi en god stemning i rommet! De var kjempe flinke, og jeg synes det er dumt de ikke er instruktører. Jeg tror de ville gjort en god jobb og at elevene dems ville elsket dem!

 

Annika

Flinke skoleeleven som tar elevundersøkelsen seriøstJada, dere leste riktig. Jeg har vært flink skoleelev og besvart elevundersøkelsen ved beste evne .. HOHO!

 

Nå sitter jeg å har egentlig ingenting å gjøre. Hva har vi gjort så langt på skolen? Ikke en dritt.. Hva skal bi resten av dagen? Ikke en dritt..

Off, kjenner at sånne dager hvor de bare lager et lame, kjedelig opplegg som ingen gjør bare er tull. De drøyer bare tiden siden de ikke har et bedre opplegg..

Kjenner jeg gleder meg litt til neste år hvor det blir ordentlige timer pg ordentlige struktur på arbeidet!

Ja, det minner meg på at jeg skulle meddele dere en liten nyhet: Jeg er kommet inn på VG3 påbygg på Akademiet til høsten!

 

Etter skolen skal jeg til studio å planlegge dansetimen min med mine to nye assistenter. Skal forklare dem litt om hva som skal skje, prøve å lære dem noen av dansene så de kan hjelpe til osv. Blir spennede!

 

Så hvordan har din skoledag vært?

 

Annika

Kinodate: Amarican reunion

I går var vi å så Amarican reunion, altså Amarican pie. Sinnsykt morsom film!

Annika: Var godt å komme seg litt ut igjen. Og ikke minst være med godjenta mi! Ser henne nesten aldri lenger.. Men vi skal nok ta flere turer i "the red racket" som Sarah kaller bilen min.

Fuck the world - på en måte

Føler alt går i mot meg i dag. Dagen startet med en fysioterapi time hvor jeg fikk vite at jeg må fortsette med fysioterapi i laaaaaang tid om jeg ønsker å fortsette å jobbe .. Så fucka er kroppen min. Takk for den!

Så på jobb så klarer jeg å få oppgaver som den brista fingeren min ikke liker.. Så står med masse smerte og piller funker ikke .. Alt jeg klarer å tenke på er 3 bokstaver:

F - M - L

 

Annika

Obs?


Hei og hopp.

På lørdag var det som tidligere nevnt fest for Sarah og der var selvfølgelig jeg. Super bra fest, med herlige mennesker!

Men på veien hjem fra festen hadde jeg og typen min en liten ulykke. Jeg skulle gi han en spontan klem på bensinstasjonen og var litt brå. Dette førte til at han ikke klarte å holde balansen og vi datt rett inn i godterihyllene. Der og da tenkte vi ikke noe over det, men da jeg i dag oppdaget at jeg ikke var blitt noe bedre og at jeg ikke kunne rette ut lillefingeren, bestemte mamma at vi skulle dra til legevakta. Der fikk vi beskjed om at jeg hadde bristet lillefingeren .. Obs?

 

Annika

BLOGG VS BLOGG KONKURRANSE !!!Nå som jeg har vært borte fra denne bloggen i så lang tid, føler jeg at jeg burde komme tilbake med et stort brak. Så med dette setter jeg i gang en blogg vs blogg konkurranse. Meld dere på i dette innlegget, også trekker jeg ut 2 blogger til VS til helgen. Vinneren får en goodiebag med masse småsaker som jeg tipper dere jenter vil like! Så meld dere på, så kanskje du vinner? 

 

Over and out
- Annika