juni 2012

My pink outfit todayBukse: B.Young - 599 ,-
Skjorte: Risøe - 1 år gammel

 

I går var jeg og mamma ute på brilleshopping og etter å ha funnet det vi skulle, ble det en mini shopping på oss. Mamma fikk seg 2 bukser, 1 genser og 1 poncho, jeg fikk meg den fancy, rosa (fargen heter ceris) buksa jeg har på meg i dag og en t-skjorte. Er super glad for at jeg fikk denne buksa! Er så sinnsykt god å gå i og i tillegg så er den fargerik, noe jeg har savnet!

Senere i dag er det familiemiddag med en god rett jeg har bestemt. Blogget om den på den gamle bloggen min og du kan lese om hvordan det gikk HER. Senere i kveld er det feiring av Susanne som fylte år 17.mai. Kan ikke være der lenge, av flere personlige årsaker, men skal droppe innom forde!

 

Nå skal jeg se på THE LAST SONG for ente gang. Jeg har funnet frem pote å klemme på og papir å tørke tårer på! Jeg er klar for grinefilm!

 

Annika

"Du er født feil du lille venn"Mega gammelt bilde av meg og Susanne - er fra 10.klasse!

 

I dag var jeg i Oslo for å sjekke knærne mine hos spesialister hos NIMI. Det jeg får høre da er at jeg er feilstilt og at det er ikke noe vi kan gjøre med det pga jeg er født slik .. De kan selvfølgelig hjelpe meg med knærne slik at jeg får mindre vondt, og hjelpe meg med å trene de opp og sånn. Det er bare de medfødte delene de ikke kan hjelpe meg med. Fikk også beskjed om at det fysioterapauten min har drevet med (i nesten et år) kun har vært sløsing med tiden min, at det hun drev med kun var bullshit.. Er på en måte bra at vi fant det ut og får en annen type behandling, men er også kjiipt å få høre at hun som vi har betalt masse for ikke egentlig har hjulpet meg..

 

Så over til det ikke fult så "heavy" greiene. Når jeg kom hjem fra NIMI, satte jeg meg ned med Game Cuben min. Her skulle det games på høyt nivå! Jeg har nå så å si fullført hele spillet (startet helt på starten i dag), men jeg måtte legge det fra meg for å redde en venninne. Susanne kjedet seg så ekstremt, så vi tok oss en liten kjøretur. Underveis stoppet vi og fikk i oss litt sushi, hvis vi møtte en kompis. Så kjørte vi, og kjørte og kjørte.. Var super koselig, for fikk pratet litt jenteprat med henne og hun fikk pratet ut som ting som plaget henne. Ikke dårlig, eller hva?

 

Nei, nå er det sent for denne lille jenta. Jeg får se til å komme meg på badet og stelle meg, slik at jeg kan få meg litt ordentlig søvn i natt! 

 

Annika

I had the time of my life

Jeg må begynne med å beklage for at jeg har vært fraværende her på bloggen, men det er ekstremt mye som har skjedd i det siste.
Eller det føles sånn ut siden jeg ikke orker en ting!

 

Starter med godnyheten med at jeg ikke kom opp til muntlig samfunnsfagseksamen på fredag! Woohoo!

 

Så kl 13.00 så kom Victoria på besøk fra Tønsberg (hun i midten av bildet). Var super koselig å se henne igjen! Har vel ikke sett henne på 1 eller 2 år nå! Så var veldig koselig når hun kom til Drammen for å feire bursdagen min med meg og samtidig ha litt jente tid. Så på fredagen var jeg, Victoria og Marthe på shopping i Drammens gater. Både på utkikk etter gallakjole til Marthe og etter fest outfit til lørdagen. Kjole fant vi og jeg må bare si, den var rålekker! Har lyst til å legge ut bilde, men venter til det er sikkert at hun skal ha den. Outfit til lørdagen fant vi da ikke. Veldig synd i grunn, siden jeg ikke hadde en ting å ha på meg..

Så tidlig lørdag morgen dro vi 3 jentene ut på roadtrip - nå var det harrytur som sto for tur. Vi skulle dra hjemmefra 10.00 og være hjemme i 16.00 tiden, hadde vi tenkt. For da hadde vi hatt akkurat nok tid der inne til å kjøpe det vi skulle, og vi hadde tid til å ha litt drikkeleker hjemme før festen startet. Men slik gikk det da ikke, hehe. Vi fikk faktisk dratt når vi skulle på lørdag, vi var i bilen 10.00. FLINKE JENTER! Men når vi kom frem til Sverige klarte vi å rote oss bort... Jada, noe bare jenter på tur klarer! Vi skulle til Nordby senteret og klarte å havne langt ut i huttaheita! Men vi kom oss tilslutt frem, etter 50 minutters ekstra kjøring, hehe. Der inne fant vi ingen klær som kunne brukes til festen, men vi fikk kjøpt med oss det vi skulle fra matbutikkene og kjæresten min fikk tårn av meg. Så var det om å gjøre å komme seg hjem fortest mulig. For når vi dro var klokka allerede blitt 16.00 og for å gjøre ting værre så var vi nesten tomme for disel.. Så vi måtte stoppe å få tak i det også. Uff, som vi stressa på vei hjem! I tillegg så måtte vi stoppe innom Kiwi for å kjøpe litt rusbrus til festen.. Dere skulle sett oss! Vi løp inn i butikken og tømte så å si hyllene for alkohol! Men vi kom oss hjem i tide og når gjestene begynte å komme så var vi alle ferdig fikset og klare for fest.

Festen var super bra! Jeg kan med hånda på hjerte si at den ligger på top 3 av alle fester jeg har vært på! Jeg hadde det så gøy!

 

Men på søndag så begynte jeg å kjenne at jeg var syk. Jeg hadde selvfølgelig klart å bli forkjølet på turen vår til Sverige. Vi brukte A/C til og fra, og siden jeg satt foran fikk jeg det rett på meg. Jeg er så pingle at når dette skjer så blir jeg pottetett... Så siden søndag har jeg gått å snufset, nyset, hostet og vært helt jævlig. Jeg tror jeg ser minst like ille ut som jeg føler meg! Det var derfor en god ting at jeg har hatt fri disse dager. Skal ikke på skolen før i morgen, og da skal jeg bare dit for å høre om jeg er trekt opp til muntlig eksamen (siste mulighet for å bli trukket opp).. Ellers så er det HEI SOMMERFERIE!

 

Annika

Da har håret fått sin glød tilbake!Ekstremt dårlig bilde av etterveksten min, men den er iallefall med, hehe. Resten av bildene er mens jeg hadde farge i håret.

Her ser dere resultatet av frisørtimen. Hva synes dere? :)

 

Annika

19 år = 599 581 594 sekunderNår jeg våknet opp i dag, hang denne plakaten på kommoden min. Så det første jeg så var dette, hehe.
De ville ikke vekke meg siden jeg har slitet med å sove i det siste, så de ga meg denne plakaten istedenfor.
Synes familien min er litt søte jeg!

 

Nå skal jeg straks til fysioterapi, også er det frisøren. Blir deilig å få tatt etterveksten nå!

Q: Hva skal dere i dag?

 

Annika

Bildedryss - SOMMERAnnika

3 timers søvn - eksamen kan bli spennende!

Jeg klarte ikke å få sove i natt. Jeg aner ikke hvorfor..
Så ble rundt 3 timer med søvn og jeg skal ha eksamen de neste dagene. Uff, dette kan ikke gå bra!
Jeg er så sliten og trøtt at jeg nesten ikke klarer å slutte å gjespe!


HAHA, sånn ser jeg ut akkurat nå!

Q: Noen som har et tips på hvordan jeg kan få sove (sånn uten søvnpiller og sånt) ?

 

Annika

Familiebursdag - outfitAnnika

Shorts + parfyme = fornøyd Annika

Shorts: 539 kr på Goelia på gulskogen
Parfyme: 610 kr, Marc Jacobs - Oh, Lola


Annika

2 herlige år!
I dag har jeg og Kristoffer offesielt vært sammen i 2 år! Herregud å fort tiden går!


Føles som om det var i går jeg skulle på den aller første daten vår, som jeg ikke var sikker på om var en date engang. Vi skulle møtes i Drammen sentrum for å gå på kino, men endte opp med å dra hjem til meg å se på film istedenfor. Først satt vi bare i sofaen ved siden av hverandre, men etter litt så turte han å legge armen over skulderen min. Jeg var da sikker i min sak og lente meg godt inntil han. Jeg la meg skikkelig til rette, så jeg ville ikke at filmen skulle slutte..

 

Vi har hatt mange gode minner sammen og vi har opplevd endel, men likevel så føler jeg at vi har så masse igjen å utforske!

Så, gratulerer så mye med dagen Kristoffer! Jeg elsker deg høyere enn høyest!

 

Annika