Sammen

Kinodate: Amarican reunion

I går var vi å så Amarican reunion, altså Amarican pie. Sinnsykt morsom film!

Annika: Var godt å komme seg litt ut igjen. Og ikke minst være med godjenta mi! Ser henne nesten aldri lenger.. Men vi skal nok ta flere turer i "the red racket" som Sarah kaller bilen min.

Da var helgen over

Tenkte bare å oppdatere litt om at nå er vi på vei hjem fra svergie. Det har vært en koselig helg med hytte kos og svergie tur. Blogges i morgen.

Håper du har hatt en fin helg.

Annika og Sarah

Hytte kos i helgen

Da reiser vi på hyttetur, så blir nok ingen blogging før søndag eller mandag, kos dere i helgen, det skal hvertfall vi.

Hva skal du i helgen?

Vi blogges, Annika og Sarah

Begynner å bli ganske ferdig pakket

I helgen skal som sakt jeg på hytte tur med Annika, Ingrid og Louise. Gleder emg veldig til det. Det blir nok en utrolig koselig tur, å skal prøve å få tatt litt bilder og videoer. Hvis jeg klarer det skal jeg redigere en en video til bloggen.

Siden jeg er så gira er jeg nesten ferdig pakket, mangler bare å putte ned sminka mi, ladern min og skoa mine, men ellers så er alt klar. Å på søndag bærer det videre for meg og Annika, da skal vi til sverige med noen andre herlige jenter. så det skjer mye i helgen, så skal være flink til å ta bilder, så har dere noe å kikke på når uka starter igjen.

Pappa var så snill å klarte å finne lader på ebay til kamera mitt ista så nå er det på vei i posten, så da kan jeg endelig få brukt det igjen.

men nå skal jeg bare slappe av, vi blogges ikke mere i dag men har 3 innlegg som venter å bli postet ut i morgen.

Vi blogges, Sarah.det kommer snart

Vi tenkte å ha en konkurranse her på bloggen, hørtes det fristende ut?

følg med, så kommer det noe snart.

Vi blogges, Annika og Sarah.